bono gör mig hög


djupt. sentimentalt. sophie.

mår man som man förtjänar? isf har jag vart riktigt dum mot någon... magen gör uppror. jag har setat på toa sen 06:30 imorse sen efter frukost och min vanliga promenad. kul. skitkul. ;)

hade sällskap tidigare av en av de klokaste jag vet. nästan hela vår konversation vid matbordet bestod av hans ord: "släpp det där nu"
och det är precis just vad jag gjort. jag är redo för att börja om. börja plugga, flytta, släppa allt som hänt de senaste två åren. fokusera på idag, för det är fasktiskt himla mycket enklare och skönare för själen att leva dag för dag.

yesterday is history, tomorrow's a mistery, but today..... today is a gift.

förutom allt med magen just idag så mår jag väldigt bra. mycket bättre än på flera år. känslan som finns i kroppen är harmoni. jag har släppt kontrollen, det går inte att ha någon kontroll med en cancersjuk pappa. vad som kommer hända och när? ingen idé att grubbla över det. jag kommer aldrig få något svar.

nu ska jag vila en stund till. till tonerna av joshua radin. rekommenderas. lyssna och njut


disaster...

min supermiddag blev... disaster.
värsta super-cannelonin som jamie oliver fixade så fint på tv smakade inte alls lika gott som det såg ut. jaja, nu har jag provat iaf. fick experthjälp trots allt :) i like

mitt i middagen plingar telefonen. SMS!
"E du med barn?"
ursäkta?! dra en gräns.... vad hände? nej nu får det fan vara nog.
nu är det prison break på tv och jag ska krypa upp i den mysigaste famnen som finns. ha en skön kväll!

professionell bär- och svampplockare?


mamma och jag plockade blåbär, då ringde pappa: dags att plocka kantareller!
vilken helg jag haft :) är så himla glad idag! utvilad och endorfin-stinn. vaknade med ett leende trots att jag blev väckt 01:00. var ut och intervalltränade imorse, åt grötfrukost, tog kaffet i thermos-muggen i bilen.
kan inte sluta le. blir en bra dag idag!

numerologi

Sophie
1 + 6 + 7 + 8 + 9 + 5 = 36 = 3 + 6 = 9
Hagelin
8 + 1 + 7 + 5 + 3 + 9 + 5 = 38 = 3 + 8 = 11 = 1 + 1 = 2
 
Slutresultat
9 + 2 = 11 = 1 + 1 = 2
 
Siffran Två:
Du är en person med stark intuition som har en naturlig ådra för artisteri och kreativa arbeten. Problem med att hitta vänner har du inte då du är en vänlig, hjälpsam och fredlig person som är lätt att tycka om. Du älskar att ha mycket folk omkring dig och det är hos dig de roligaste festerna äger rum. Du avskyr att vara ensam. Ännu en positiv egenskap hos dig är att du har lätt för att känna medlidande. Detta kommer kanske att leda till att du i framtiden engagerar dig i humanitära frågor.

Trots uppskattningen du får från vännerna har du det lite svårt med självkänslan och självförtroendet. Ibland kan det hända att du hittar på små vita lögner för att dölja dessa. Du har även svårt att fatta beslut och sedan hålla dig till dem.

När det gäller kärlek är du den som drömmer om den eviga förälskelsen. I val av partner gör det ingenting om denne/denna har samma intressen för det konstnärliga som du men han/hon får absolut inte vara en soffpotatis.

Tvåor regeras av månen och färgerna som passar dem bäst är olika gröna nyanser, naturfärgat och vitt.

prova du med på http://www.ditthoroskop.nu/se/nya_systemet.htm

sommaren hittills


pappa fyllde 60. spexade som tusan på restaurang varda i v-ås.

mamma bjöd på husvagnar när vi åkte till sunne.

grå skor hittade i palma.

kvällsmiddag på en mysig gård på sandstreet.

en av tavlorna jag hittade på antik-shopen i sala.

lillebror orolig på 155 m djup i sala silvergruva.

fotbollsbrudarna samlade i min lya.

mys på varda i v-ås.

ett par svarta hittade i palma.

singha med elin. hennes namn finns i mitt efternamn. måste betyda ngt?

de andra tavlorna på den sexigaste. någonsin.

underbara underliga familjen. jag älskar er.

mina ny-gamla stövlar. glömde de visst på sibylla i sunne... 1 månad senare hittade de hem.

lamporna nere i sala silvergruva.

lillebror.

bästa fotbollstränaren joffe.

j.

pappa och jag dummar oss. jag älskart!
livet. på mallis. i magaluf

min favorit.

kärlek. tårar. mera kärlek

en del av mitt kök. i sunne.

munskydd någon?

jag är den nojjigaste av alla nojjiga människor just nu...
trallar in på jobbet imorse, trött och hängig efter lite vin, öl och tequila igår. loggar in mig i alla 100 olika system, vårt internnät vaknar till liv, och huvudrubriken under nyheter lyder:

"Bra att veta om nya influensan"
Så skyddar du dig
All influensa, även den nya influensan A (H1N1), smittar via droppar av saliv, nysningar och hosta. Virus kan även fastna på olika ytor. Smittan flyger inte långa vägar i luften utan det krävs nära kontakt med den smittade för att själv drabbas.

Tänk på att undvika nära kontakt med personer som du vet är sjuka. Om du själv är sjuk, stanna hemma från arbetet. Hosta eller nys i armvecket eller i en pappersnäsduk och tvätta händerna med tvål och/eller handsprit. Undvik att röra ögon, näsa och mun, så slipper du smittas om du råkat ta i något föremål som influensavirus nyligen fastnat på.

nejnejnej. jag orkar inte.... ska vi behöva jobba med munskydd nu? och skyddsdräkt? gasmask?

"INTRÄDE SKER PÅ EGEN RISK" kommer det snart stå på dörren... 
usch. och. fy.
det är väl bara en tidsfråga innan man insjuknar... baaahhh. HJÄLP


new star - sheri





det går bra nu

hey pretty baby with the high heels on...
michael jackson sjunger för oss på jobbet och jag diggar! kan bli en bra dag idag, trots att jag somnade om imorse istället för att kila ut och springa. får ta det ikväll?

tack för en bra kväll igår

på morgonen har jag hunnit med att adressändra, säga upp mitt internet, betala lite räkningar och näästan ändra elavtal. det börjar närma sig nu... 30 dagar kvar på jobbet idag. sen går flyttlasset till sunne. ojojoj

nu: hard work work

ps. är uppe i 35 kr i böter...

böter

fan
HELVETE
fi**a
k**en
balle
skit
fuck
SHIT
jävlar
saaaatan
jädrans
helskotta
HORA

alla dessa ord är svordommar eller könsord. om jag nyttjar ngt av de ovanstående får jag böta.

5 kr.

om du hör mig säga ngt av ovanstående så påminn mig gärna. likaså om jag skriver det.

sa jag att jag sedan ca 21:13 redan fått böta 25 kr? fy bubblan och 17 gubbar va illa av mig...

magnificent


gabriellas sång

så fruktansvärt trött. höll på att köra av vägen imorse.
helgen har vart bra. i lördags träffade jag en gammal flamma, vi fikade. och pratade. mer än vi någonsin gjorde under tiden vi träffades. galet! men väldigt trevligt.
sen blev det glass på pipan med ännu bättre sällskap, sen middag på hamncafét med fotbollsbrudarna. det finns fruktansvärda bilder på facebook, meeen vaddå? det får man väl bjuda på?
igår fyllde pappa år. vi tog en roadtrip till sala silvergruva - vilket var riktigt intressant. lillebror, jag och far åkte ner på 155 m djup och fick en rundvandring i gruvan. mkt spännande! akustiken är helt otrolig! vår guide sjöng för oss, och jag rös. och fällde självklart en tår. sen var det min tur :) jag drog till med gabriellas sång:
Jag vill känna att lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till.
efter gruvan blev det antik-loppis. OJ va med shyssta grejer. allt från porslin till möbler, prydnadssaker och kokkärl. jag hittade fyra stycken tavlor på den snyggaste, sexigaste kvinnan som någonsin levt - marilyn monroe. sen gick färden till västerås. vi åt på restaurang varda. deras uteservering är väldigt mysig, maten kanon och vinet - lovely.
sen blev det walk the line i soffan.
usch så trött jag är idag... bäst jag tar och jobbar lite?

bra j**la låt (ingen böter va?)


taggade till 1000

ikväll är det lagfest. kl. är 19:52 och vi är taggade till tusen! men jag ska på en kvllsrök men favoriten. wooohoooo! skönt!

shopping!!

ny phone. ny väckarklocka. nytt linne. ny t-shirt. ny kjol. wohooo!

skit skit skit

just förtillfället är jag fruktansvärt less på mig själv... vad hände med alla rutiner? innan semestern var allt i ordning, lägenheten var clean, tvätten skötte sig själv, pengar fanns på kontot, jag tog mig upp på mornarna i bra tid.
nu är allt kaos! värst av allt är att jag har försovit mig, två dagar i rad. idag blev jag två timmar sen... Igårkväll var ja orolig att batteriet i telefonen inte skulle klara sig tills imorse så jag gjorde en deal med en ruskigt bra kille som skulle komma och banka på dörren om jag inte hade skickat ngt sms innan 06:00... men det var jag duktig och gjorde... i sömnen eftersom jag inte minns det... så jag vaknade 09:07 av att mobilen ringer.

ser att det är jobbet.
jag börjar 08:00.
i västerås.
SKIT SKIT SKIT

idag får jag iaf min nya telefon. yeeaah.

haha! fick jag några samtal igår efter kontaktannonsen. hihi. men den bästa ringde först och får därför första tjing.

nu måste jag jobba... :)

kontaktannonsen

glad, ödmjuk, fast-i-gummistövel-träsket-tjej på snart 24 jordsnurr söker någon att lägga sin energi på. du måste tycka om isterband, snus och att skratta. vi bestiger kebnekaise tillsammans och clubbar i magaluf, dricker morgon-juicen i kristallglas och tar dagen som den kommer.
intresserad? ring 0708-716 ALLTID HUNGRIG 333

jag ler med hela kroppen


när jag ser och hör det här.
kom nyss hem från fotbollsträningen, svettig som en gris... sexigt.
vad händer ikväll?

en av de bästaste...


gomorron! det här dansar jag runt till naken på mornarna :)

äventyr


mor och jag var på äventyr idag.
vi åkte till sunne för att titta på en lya jag fick nys om på blocket. självklart åt vi brunch på nån mysig rastplats utanför karlskoga. (heter det så?)
efter att ha svängt fel 2, 3 och 5 ggr och vart tvungna att ta fram gpsen så hittade vi fram. bra jävla talanglösa vi var då huset ligger PRECIS intill "stora" vägen.
och... oj... jag.gillart. huset, hyresvärdarna, lägenheten. love it. de närmsta 2 åren kommer bli så spännande!

jag kommer läsa till hälsoterapeut/instruktör (KY) i Sunne, ca 6 mil norr om Karlstad. flyttlasset lämnar Enköping v. 35. när jag är klar är planen att öppna eget. typ må-bra-center? vad tror ni?

efter att sagt hejsvejs till hyresvärdarna åkte vi in till Sunne C. ;) knallade in på sibylla och skrek "TJENA BRUDAR" till de trötta stackarna bakom disken... "i ert fikarum finns det två par kvarglömda gummistövlar. sen nästan en månad tillbaka... can i p-p-please have them?"
så nu har jag kasserat mina gamla och är stolt ägare av ett par röda tretorn. tjoho!

imorrn är det back to work som gäller. slut på semestern. detta betyder även slut på det hemska livet jag levt de senaste tre veckorna. imorrn börjar det - powerwalk innan frukost. inget godis. inga kakor på jobbet. minst 3 liter vatten om dagen. A3 träningscenter - here I come! 
jag är helt slut efter en hel dag i bilen så jag snarkar strax.
puss och godnatt

tribute


jag ryser. på riktigt. ståpäls

saknar


malin och jag. på bananas. bra kväll. skitbra vecka.
saknar dig älskling.

imorrn far jag till sunne. ska titta på en lya. ska bli himla spännande!

har haft en mkt mysig dag trots att jag var väldigt ledsen imorse. tack för sällisen :) 
har fått en låne-lur - en monsternokia. på tisdag kommer det en ny bäbis till mig...

nu måste jag sova. kl ringer 0630. ajajaj.
önska mig lycka till!


den blödigaste tjejen. ever.

den blödigaste, klumpigaste, mest idiotiska tjejen. THAT'S ME
kom nyss hem från en fantastiskt trevlig kväll på en trevlig gård i lilla enköping, kissnödig som alltid. gör mitt, reser mig upp från stolen, spolar, böjer mig ner för att ta upp den tomma toarullen jag nyss tagit ur toapappershållaren och så hör jag PLUMS.
nej, det kan inte vara...

hjärtat slår hårt...

törs jag titta??

joo...

faaaan. fittans helvetes kuksugarjävel. iphonen ligger så långt ner i toan att jag knappt kan se den. hahaha! och första reaktionen är att skölja av den!
haha. skiiit.

nån som har en gammal avlag lur att låna ut?

helvete

RIP fialottas IPHONE 2009-07-11 kl 02:35


home sweet...?

nu har jag vart hemma i sveriget i två dagar. och det ända jag vill är att åka tillbaka. inte till supandet, men till malin och alla underbara nya vänner man skaffat... magaluf är det mest underbara, skitiga, turistiga, soligaste och stekigaste stället. i love it! bilder kommer snart

just för tillfället är jag ute i lillkyrka hos min underbara kusin kerstin. eftersom jag fick sms att restaurangen öppnade 16:00 här ute idag så var jag ju bara tvungen att kila ut. barnen fick sin "lilla present" - 1 kg godis var och mor och far en flaska rosé... som självfallet tömdes väldigt fort. :)

jag har tänkt mycket på vad en klok kille sa till mig igår:
man ska vara sig själv, det är den enda man behöver vara.
jag gillar det.
med de kloka orden tackar jag för mig ikväll. dröm sött allihopa

i´m broken

jag tankte mig en lugn vecka i magaluf jag... det kunde ju jag fetglomma. men jag tycker synd om mitt resesallskap. PUNKT.
det har blev superkort men jag far uppdatera er mer nar jag val kommer hem, ar sa fruktansvart bakis idag. maste ha ngt i magen.
puss. i love you guys

RSS 2.0