stadigt


skön frulle på balkongen! detta kallar jag livskvalité.

var med far igår till ackis. hans läkare meddelade att de kommer ge honom en annan slags cytostatika än tidigare, då han har haft kärlkramp. även om det inte har vart så illa som i dec -07 då han fick hjärtinfarkt, så vill de inte ta några risker. det nya preparatet ska inte ha lika mycket hjärtpåverkan. det känns tryggt, MEN, det finns självklart inga garantier att detta kommer minska tumörerna. i slutet av juli görs nästa skiktröntgen. då får vi se om de hålls i schack...

ni kanske sitter och undrar "va fan gör hon uppe såhär tidigt?" jag gillar inte riktigt att flyga jag... och idag går planet till palma. fasen va kul det ska bli att träffa malin igen. var ut till hennes föräldrar igår och hämtade lite grejer hon har beställt + köttbullar. sötnosen har beställt hemlagade köttbullar! mums! innan dess så köpte jag med mig mat från vita elefanten i enköping ut till mor och far. pappa skulle försöka öppna en en-portions-förpackning med soya för att hälla över sin pad thai. självfallet är hans fingrar alldeles för stora och klumpiga så han valde att bita upp förpackningen. gick sådär, måste jag säga. haha! gud va vi skrattade när det rann soya ner för hakan på honom - han såg ut som en vampyr. han fick soya på tröjan, hängselna, byxorna och strumporna. haha. "är det kört nu?" halv-skrek han frågande till mamma medan han smetade ut allt med servetten han använde :)

malin (läs hennes blogg HÄR) gjorde oss sällskap. hon hade självklart med sig massagebänken och gav mig en helkroppsscrub med en ny turkisk scrub. sen fick jag även lite zon-massage, kan lova att magen kom igång igår! hon knäckte pappas rygg också, och han blev mycket mer rörlig på en gång! längtar tills jag har lärt mig alla behandlingar och kan få betala tillbaka till raringen! för nu är det klart - 31/8 är det upprop i skolan, i Sunne!

uas

pappa är depp. idag ska han på läkarbesök. jag släpper allt och hänger med till ackis. sen så ska vi umgås ikväll! lite skit i hörnen har väl ingen mått dåligt av?

imorrn smäller det.

LYCKLIG! jag åker ner till min underbara vän malin i magaluf imorrn, tillsammans med en annan vän johan. wiihoo! det roliga är att malin har ju berättat för alla om oss att vi är på väg ner, och alla tror det är två brudar som kommer, ingen kan könsbestämma johan eftersom de knappt hört namnet tidigare :) can't wait o see the look on their face.

sååå idag gäller det att tvätta, tvätta och tvätta.ska städa lite också, det är ju fruktansvärt fräscht att komma hem till en nystädad lägenhet.

torsdag: åt middag med mina söta föräldrar och halva fam. jobacker
fredag: barnvakt med mamma. åkte karusell och mådde illa. a. och jag gick sen hem till mig när barnen åkt hem för att dricka till lite. vi satt i mitt fönster och tittade på människor tills vi höll på att ramla ut :)
avslutades med joar. haha.
lördag: solning hos mr muscle blev allt annat än det, känns det som. Avslutades med fantatiskt god mat hemma hos elektrikern! och sen hamnen.

från säkra källor så är årets hamnfestival det näst sämsta året. ever. typiskt j**la enköpingsbor...

igår var jag ut till koffsan med j och skogen. en skön dag med sol och bad :) nu väntar frukost sen tvätta, städa, diska, packa, vattna blommor OCH dansa till jackson på högsta.

blött


bra kväll igår. blött. men bra. hamnfestivalen i enköping. wohoo!

r.i.p. michael

michael jacksson fick hjärtstillestånd och läkarna kunde inte hjälpa honom. min idol. usch, kan inte hjälpa det med tårarna bara sprutar.

That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

balkongmys


kafferep med rulltårta. igår. mysigt.
idag åkte jag ut till bresse själv. sen åt jag sushi och åkte till västerås och firade.
har liksom blivit antagen till skolan i sunne. morsning och goodbye enköping.
ska sälja lägenheten. någon som är intresserad?


bränd i bresse. frågetecken.

en underbar dag i solen. jag ler med hela kroppen. det firar jag med adiam. enjoy.

weekend in orsa


har vart och hälsat på malin i orsa. oj va skoj vi har haft.vi lyssnade på EMD och Svenne Rubins. Haha!
   
vi var även till grönklitt och orsa björnpark. såg björn, varg, isbjörn och tiger. lo och järv ville inte visa sig...
midsommar blev en riktig härlig tillställning hos lillebror med massor av god mat.

imorrn ska jag steka på playan hela dagen.
bränd i bresse. frågetecken.
nästa vecka får jag träffa underbara malin i magaluf! WIIIE

semester

idag har jag gått på 3 veckors semester.


iiiii aaan va skönt.

imorrn firas midsommar ute veckholm med blommiga gummistövlar. på lördag går bilen till orsa. nästa vecka kommer sommarvärmen. yes.

nu ska jag ta en sängfösare. so long!


hagelin = snurrig


Jag är antagen till Hudvårdsutbildningen vid S:t Eriks Gymnasium. What to do?

helgens skörd


underkläder lindex, tröja stadium, kjol linne och väska gina tricot, dojor dinsko, blommig sjal mq, randig sjal bicbok.


plötsligt händer det...

ljudkortet har hoppat igång igen! WIIE!
jag är lycklig idag. kan inte sluta le. vaknade i soffan 06:15 imorse, gick och la mig i sängen och sov till 10:00 och nu har jag ätit stadig brunch. idag ska jag på roadtrip till örebro, har aldrig vart där tidigare. kan bli mysigt.
innan dess kommer mor, far och lillebror hit på fika. bäst jag tar en snabb dusch och slänger in lite croissants i ugnen.
firar ljudkortets återkomst med smutser av krister anttila. en äcklig, grov och alldeles underbar låt!
PUSS :)

det är mycket nu...

åka hem, byta om, klipptid, handla, gymma, jogga runt gröngarn, sola, duscha, välja ut mysdress, ta plats i soffan, öppna påsen med ostbågar, somna.
jag känner en sting av molnande migrän. får se om det blir något överhuvudtaget. men det är fredag! wiiieee

kjellsdottir

spotify funkar inte... det är nåt tjall med mitt ljudkort. låter billigt?! jaja, andningen har hämtat sig iallafall...

pratade med älskade pappsen idag. han är pigg! tidigare idag så fick han sin tredje cellgiftsbehandling. denna gång till 100%, inte 80% som de två tidigare. domningarna och stickningarna i fingrarna är desamma, när han dricker kalla drycker så blir det likadant i halsen som i fingrarna. pappa kan ju inte hålla sig från att testa :) mamma berättade att så fort han kom hem så var han tvungen att sätta in händerna i kylen för att känna hur illa det är. knäppjök!

på tisdag är det bokat att mor, jag och far ska på roadtrip. vi far till sunne och äter kaker och buller (det är så man uttalar det i värmland, det har jens berättat för mig). jag ska även på intervju för en av de fem utbildningar jag sökt. jag trodde dom hade kasserat min ansökan eftersom de inte hört av sig, men igår ringde telefonen och jag blev inbjuden till skolan i sunne och en intervju-tid. snabbt som attan bad jag pappa ta ledigt så vi kan åka på en tripp tillsammans. myyysigt!

imorrn skickar jag även in en ansökan till skatteverket om en namnändring. jag ska lägga till kjellsdottir som mellannamn. som otroligt stolt dotter till en Kjell vill jag ha hans namn med mig - hela livet!

nu ska jag sova. imorrn är det fredag. WIIEE

hyperventlieration...?

andningen är tung och hastig. svettningar i handflatorna. hjärtat rusar.

BLICKEN FLACKAR.

panik.

"There is a problem with your sound card. Spotify can't play music"


HJÄLP!

litet tips till er karlar:

SKICKA SMS!

det är det bästa ni kan göra! ta fram telefonen, skriv en rad och kvällen är gjord för damen ni skickar till. ja lovar! jag svär! sanning!
ett litet tips till er tjejer: svara på smset! killen ,vars sms ni svarar på, kommer bli superglad! jag lovar, svär osv.

enligt statistiska centralbyrån hade Sverige ett invånarantal på 9 253 675 i november 2008. om vi utgår från den summan och säger att 1/3 av dessa sitter på kunskapen hur man diktar ihop ett sms och skickar det till en annan person av den tredjedel jag ovan nämnde kommer det finnas 3 084 558,3333333 lyckliga personer i vårt avlånga land. och allt pga ett fjuttigt sms. unbeliveable.

själv är jag lycklig för att jag fick spendera 2 h med elin. hon är mitt lyckopiller. jag lovar, svär osv. ;)


jag vill också vara cool


jag vill också vara cool som den här tjejen. 13 år gammal. kolla in hennes blogg här.


tänkvärt

Livet är kort, bryt reglerna. Glöm snabbt, kissa långsamt. Älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

plankat rakt av från jobacker.blogg.se - min lillesyster och underbara vän.

final countdown

20 dagar kvar.
sen är jag på mallis! sol. bad. piña colada. sand överallt. bleka britter. dans och clubbin'.
wiiie!!


rakt ner i brevinkastet



en rolig kjol och en marin klänning. rakt ner i brevinkastet. unbeliveable :)

"kan du komma ner till grinden en stund?"


TACK MAMMA! Här ska vitaminbombas!

spotifyplaylist - sommarmusik

varsågod. HÄR har du

dansa med mig?


maradona


åsunda damlag. det klingar bra, eller hur? efter 6-7 års uppehåll får man äntligen känna känslan efter en perfekt passning, tacklas sådär fult och lägga den bästa bollen i krysset.... eller så fumlar man och ramlar omkull när man ska slå till, passar åt helvete och missar mål!
bästa kommentaren kom idag från z: "jag känner inte mina tuttar!" ...efter några bollar då vi skulle ta ner den på bröstet. haha!
underbart att vara igång igen! har fått låna dojor av storebrors 13-åring (!) och benskydd av lillebror - man tager vad man haver.
det här laget kan bli riktigt bra. nu ska det tränas kondition! men först, mat och sängen.
pust

fredag

idag har jag vart på jobbintervju för en tjänst på ett innerstadskontor i sthlm. oj vad jag saknar sthlm. vill tillbaka. pronto!
nu ska jag iväg på afterwork här i v-ås. bojkotta joarblå i helgen? vi får se... blir iaf en magisk helg!
puss å hej

danger danger!


23-åring med nytaget körkort. danger danger! ;)
grattis!


spotifyplaylist - kärlek&död

from den här veckan ska jag göra olika playlists i spotify med sköna teman.
denna veckan blev det kärlek&död.
de första spåren är låtar jag vill ska spelas på mitt bröllop, de sista på min begravning.
lyssna och njut, ni spotifyvänner...
tips på nästa veckas tema? dela gärna din kärlek&död-lista!


fcuk u


dra en gräns vilken blodsockerjunkie jag är! hungrig som ett djur ville jag visa fingret åt alla jag mötte på väg hem från jobbet idag. och helst med samma min i ansiktet som karln ovanför. grrrr

lean on me

pappa har påbörjat sin cytostatikabehandling nu. i torsdags och i fredags fick han injektioner. nu ska han "vila" till nästa vecka och få mer rävgift. inga biverkningar än, förutom stickningar i fingrarna. nu är det bara att vänta och se om det gör någon verkan på alla tumörer. den här biten är för dig pappsen. puss

tack, garcias, danke.


såna här söta små "väskor" finns att hitta på jc. eller iaf helena på jc kränger dom.
i like alot!

RSS 2.0