pappa till akuten

pappa har vart magsjuk i två dagar nu. han har kräkts och fått såna galna sendrag att han har så ont att han skriker. idag ringde han till sjukvårdsrådgivningen och de bad honom att åka till akuten.
efter div. blodprovstagningar visar det sig att saltnivån i kroppen var jättelåg samt att hans njurvärden inte såg nå vidare ut. men nu efter att redan fått två påsar vätska så mår han redan bättre.
han är tom hungrig - det måste väl vara ett bra tecken?
eftersom njurvärdena inte blivit bättre så kommer han stanna på sjukan över natten. känns skönt att han är i trygga händer.
älskade söta underbara pappa


Mother I Like to Fuck

när jag igår gick in på ICA så stod det ett gäng 12-åringar utanför med sina cyklar. när jag gick förbi dem så stod de och tisslade och viskade.
när jag väl kom ut igen och gick förbi dem igen så skriken en av dem: MILF!! efter mig
min enda reaktion var att skrika tillbaka: VA FAAAN!?
och dom blev så rädda att det hoppade upp på sin cyklar och drog.
pissungar.

jason mraz-if it kills me


tacksam över er!


jag älskar min klass. ni är underbara!

massagemassagemassage

idag började vi praktisera all anatomi vi har läst = klassisk massage. och jag älskar min utbildning ännu mer :)
ikväll så blev det funk och gym, rygg idag. nu ska jag sippa lite på en proteinshake och skriva färdigt min bokrecension. dags att börja planera nästa vecka också.

v. 49 och 50 så har vi LiA. Lärande i Arbete. Alltså praktik. vi är första klassen som har två veckor LiA första terminen. vi ska använda de för att kartlägga branchen eftersom hälsa är så stort.
Jag har besämt att spendera de två veckorna i enköping så jag kommer närmre familjen.
v. 49 ska jag till Westerlundska Gymnasiet måndag och tisdag. jag ska hjälpa till på några idrottsklasser samt prata om stress och hålla några praktiska övningar samt avslappning under hälsopedagogiks-lektionerna.
onsdag är än tom, får se vad jag ska hitta på då... kanske åka till fasters dagis och se hur de jobbar med hälsa och massage där?
torsdag och fredag ska jag till räddningsverket i enköping och kolla hur brandmännen i enköping jobbar. DET ska bli skitkul!
v. 50 börjar jag på A3 måndag, tisdag och onsdag.
torsdag ska jag till Sätra Brunn och deras SPA-avdelning.

step up

ikväll blir det step-up och bröst+axlar.
gjorde en kroppsscanning tidigare idag... känns sådär. dags att skaka av sig det och köra. wish me good luck


lite ågren

jag har haft en väldigt mysig helg med hela familjen. men det har inte blivit någon träning på två dagar och jag har lite ångest över det. det har slunkit ner två öl och massor med mat, men jag har inte rört på mig.
får helt enkelt ta och köra dubbla pass ikväll. måste nämligen skrapa ihop tre massager idag samt skriva en bokrecension på en massagebk jag inte läst än så hinner inte med nån promenad heller... aaahhh.
måste sätta igång nu!

kryssning


helt ok svit

vi dricker bubbel i mor och fars svit innan det är dags för julbord. pappa är i form.

underbara svägerskan marre och lillebror johan.

niklas mår dåligt över sin snaps...

här började det spåra...

min underbart goa lilla pappa

morbror, mamma och lillebror kööör

porrspeglar i taket?

dagen efter och skepparlunch. söta farbror anders m. fru. just här har han sendrag i låret. han skrek. och vi skrattade :)

jag åt calvadosglass med kanel-inlagda äppelbitar. med kaffe och baileys. mumma

tack m

läste något bra ikväll som en klasskamrat skrivit. och jag plankar det. rakt av. tack marcus.

Resan mot en bra fysik, självmedvetenhet och rollen som Hälsoterapeut/instruktör har börjat. Den är ganska lång, men verkar ändå vara alldeles för kort.

plus-size

ikväll har jag lekt baddräktsmodell. eller rättare sagt bikinimodell.
jag har riggat min kamera på ett jättebra ställe och har fotat mig själv framifrån, i profil och bakifrån. jag vet, det låter helt sjuk men jag tror det kommer bli bra.
jag ska nämligen göra såhär varje vecka i några månader framåt så att ni som inte träffar mig särskilt ofta, (jag tänker speciellt på dig som glider runt på vågorna i medelhavet på en lyxkryssare. du vet vem du är) kan följa min utveckling. jag har även skaffat mig ett måttband för att ha koll på midjemåttet o.s.v.

jag tränar idag sex dagar i veckan - fyra pass styrketräning samt två konditionspass. motivationen och kärleken finns där, det jag behöver hjälp med är maten.
hur mycket mat behöver jag äta?
jag dricker mivi total flex samt whey-80. nåt annat kosttillskott som behövs? hjälp!
hur funkar LCHF? kan det funka på mig?

i just can't get enough

här sitter jag och nynnar... i just can't get enough!

för just så är det - jag får inte nog... av endofinerna. jag är helt såld just nu :) kom just hem från bodystepen med sara som instruktör. hon är helt fantastisk! vilken tjej! jag är såå impad att hon orkar köra 110% hela passet rakt igenom.


hjälp

jag är så trött... jag har inte varit såhär trött förut.
7 h idag.
aerobics.
step-up. box.
bodycombat.
trots att jag är så trött så älskar jag känslan. det liksom värker. älskart!

svett

jag förstår mig inte på det här med träning...
som du kanske har förstått så håller vi denna vecka på med fysiska träningsmetoder i skolan, vi spenderar hela dagarna i gymmet och i gruppträningssalen. i dag på förmiddagen medan jag skrev provet (fick 63/68 poäng, klart nöjd) så körde mina klasskamrater ett pass bodypump (styrketräning i grupp) på eftermiddagen så har vi kört aerobics, hela tiden - inge vila. dagen avslutas med att att vår lärare säger:
imorrn är det grötfrukost som gäller för det kommer bli fysiskt tyngre än idag!
för några månader sen hade jag förmodligen kommit med någon undanflykt som: hunden åt mina skor. eller: ooooj va febrig jag känner mig. men idag så skulle jag göra allt för att få vara med - det är helt underbart vilken känsla man får i kroppen efter att ha kört stenhårt i fleraflera timmar!
imorrn ser jag framemot, och förväntar mig: svett, tårar och slutkörda ben.
jävlar va taggad jag är!!

ps. du vet väl att svett på gymet luktar inte illa, det doftar kärlek? .ds

tuta om du älskar...


sa jag...

att jag är styrketräningsinstruktör from idag?
baaaaam

dagen i bilder


kommer man försent 1 minut betyder det 10 armhävningar. det blev 40-50 st för dessa stackare.

snygg-lärar-andreas använder camilla som visningsdocka. 


jag är hungrig. så jag gjorde mig en stor skål pastasallad. med fetaost, majs, gurka, tomat, spenat, kassler och morot. mums


skolaskolaskola

jag mår inte hundra idag, känner att magen rullar men har inte sprungit på toa eller kräkts än - men jag orkar inte vara hemma från skolan, längtar så fruktansvärt. visst, vi har fysiska träningsmetoder = stenhårtjobb i gymmet men det skiter jag i - måste få röra på mig! idag följer kameran med, måste dokumentera vad som händer :P
so long

tacktacktack

jag har världens bästa granne. aldrig att det är nåt trubbel, i lördags förfestade vi, igår lagade han mat när jag var och tränade och ikväll kom han förbi med massor av frukt när jag vart risig. 
tacktacktack

självömkan

har sprungit på toa hela natten och imorse kräktes jag. har sovit nästan hela tiden sen dess. hade tid hos vårdcentralen idag, just för mina magproblem, men orkade inte ta mig ur sängen.
så idag är det självömkan som gäller - och det kommer jag tillåta mig själv också. sådetså :P

glömde bort..


har ju helt och hållet glömt bort att informera om min hårklippning. inte många som får en specialklippning hemma hos sig! stjärnfrisören stina kom hit i fredags och gjorde magi med mitt hår :P

TACK DARLING! är såå nöjd!

princess gaga

JAG ÄLSKAR DEN HÄR VIDEON. lady gaga är helt underbar


vad är det för fel på mig?

jag försökte plugga inför provet vi har imorrn - i träningslära. men satte på teven för att få lite "hissmusik". där är reprisen från körslaget.
när olas kör sjöng sista låten - nån operabit - började tårarna rinna. what's wrong with me?

ny affirmation

jag är vacker, snygg och sexig.
sophie, du är vacker, snygg och sexig.
sophie kjellsdotter hagelin är vacker, snygg och sexig.

vad har du för affimation?


size zero

jag vill tipsa om ett riktigt bra blogginlägg om ideal. klicka HÄR


lost in translation

intressant vecka.

började min hell-week på gymmet - kör stenhårt den här veckan. 3 set 8 rep - så hårt att jag inte orkar en 9:e. åå det är så gött och skrika på gymet. igår så stod byggarna och gapade när jag låg i benpressen och skrek och frustade. HAHA!

i skolan hade vi beteendevetenskap. av en konstig anledning så handlade om lektionen om kommunikation - något som har vart fruktansvärt svårt i helgen. med alla på alla plan. och som väntat (?) så fick jag det svart på vitt. förstår inte hur vi människor kan kommunicera överhuvud taget.

farsdag



världens bästa dag för världens bästa pappa.
KÄRLEK!

tjejkväll?


kloka ord?

sluta tänk så mycket. låt det bara få vara bra. analysera inte sönder saker och ting. sluta helgardera dig med "det går nog bra". som du tänker, så blir det.

det finns inga måsten. byt ut ordet måste till behöver eller önskar.

var sann mot dig själv. om du har människor i ditt liv som du inte mår bra av så är du själv ansvarig att relationen inte fortsätter på samma sätt.

glöm inte: du är unik


3/11 2lax9

denna dag går till historien. så himla bra!

jag har setat i skolan hela dagen och idkat korvstoppning och med det menas: anatomi. hanna hade superroliga skor - ninjadojjor och läraren johan tycker om att stå på huvudet. slå ihop allt det med att jag fått massage, vart till gymet och ätit god buddha-mat (ris med röd curry) och pluggat cirkulationsapparaten.


på det ringde min telefon. min tvillingsjäl är på andra tråden - jag känner mig vuxen.
jag är så stolt över dig. du sa ifrån och stod upp för dig själv. du behandlade dig själv som den prinsessan du är. du tog kommando och sa tack-och-hej. DET kallar jag personlig integritet.

värmländska

min granne är en jävel på språk. han kan nämligen det underbara, förtrollade, melodiska språket värmländska. här kommer en liten lektion med några turistfraser som är livsviktiga att kunna för att ta sig genom värmland:
i möra = imorgon
dret- = skit-
gôtt = bra/skönt/härligt/shysst
slappnen av litt = chilla
körv = korv
masser = massera
driv me = hitta på/göra (ex. vad ska du driv me imöra?)
skôj = roligt/skoj


crazy night in sunne c


under halloween händer de mest galna saker. tex kryper såna här saker fram hur sina hålor. korvmojs-gubbar bjuder på lollipops. hundar har solglasögon. scan är tydligen bra mat? man möter clowner mitt i natten.
och det är folk ute och dansar i sunne. :)





RSS 2.0