i´m not gonna accept being used

jaha. da var man framme i magaluf. det ar precis sa underbart, galet och blott som du tror.
har sovit kanske 6 h sen i tisdags. solen varmer dock. har vart pa stranden varje dag. david ar exhalterad over alla toplessbrudar :)
jag fick min fotbollsupplevelse i onsdags eftermiddag. tacka gudarna for att england vann matchen, annars hade det vart fullt slagsmal. britterna ar sjuka. crazy bastards.
nu ska jag ga och handla mig lite middag. glad midsommar pa er alla dar hemma!
vi firar har nere med att dansa sma grodorna pa stranden - helt ok.

go me!

svaret på anatomitentan har kommit.
för att få certifiera sig till massageterapeut (en kvalitétsstämpel i branchen) var jag tvungen att skriva ett VG på de teoretiska proven som var totalt tre stycken, ett för nedre extremiteten, ett för övre extremiteten och det sista för bålen.
jag var helt övertygad om att jag hade sumpat min chans då jag fick mail från min lärare:
166 poäng av 186 ger dig en plats för det teoretiska vertifieringsprovet i December. Vad det gäller den praktiska delen får du visa upp palpationsdelen en gång till. Bra jobbat! Vet att du haft mycket annat att tänka på med din far. Ha en skön sommar/JR


countdown

sådärja.
nu har jag sommarlov. några jobbiga veckor med mycket plugg är nu avslutat och äntligen har tröttheten infunnit sig. eller äntligen..?
jag befinner mig i enköping i tre dagar till, sen väntar en välförtjänt semester på mallorca. jag saknar malin så fruktansvärt så det ska bli skönt att få komma ner och krama på henne. att jag även får sällskap av två av mina favoritklasskamrater kommer bara göra vistelsen i magaluf bättre. jag förväntar mig långa soliga dagar vid havet, sköna löprundor längs med stranden, kall god öl och mycket dans.
på onsdag när vi väl kommer ner så spelar england mot slovenien och jag ser framemot brittisk fotbollsanda och galenskaper.



semester i sunne?


vill du komma bort från stan i sommar? varför inte semester i sunne?
du kanske ska på arvika-festivalen och kan tänka dig att bo några mil bort?
eller så ska du på fryksdalsdansen som anordnas i sunne?
hyr min lya! en fullt utrustad tvåa på ~70 kvm (stor tv, dvd, inspelningsbar digitalbox, diskmaskin, micro, tvättmaskin och torktumlare i källaren, fantastiskt skön säng)
ring mig på 0708-716333 eller maila på [email protected]

kvällens utstyrsel


svart långklänning. röda läppar. röda gummistövlar. nu kör vi

fantastiska människor


en grillkväll vid "skogsbacken" med mina favoriter.

RSS 2.0