hypnos

Jag var på hypnos igår. Jag har under en tid haft väldiga problem med min ormfobi. Den har liksom eskalerat... En tid vågade jag nästan inte gå på toa för jag både hade känslan och kunde förnimma en orm inne på toan. Fast det behövde inte var inne på toan, det kunder vara i eller under sängen. I soffan eller bilen. Jag hade svårt att röra mig ute bland folk helt enkelt.

Eftersom jag var väldigt omtumlad och helt slut efter hypnosen så ville jag inte utsätta mig för mer orm än jag redan hade gjort under kvällen... Gunilla, som min terapeut heter, sa att jag förmodligen inte kommer behöva någon mer hypnos.

Helt fantastiskt!


a good day


dagens outfit


Kofta - JC
Linne - gåva från mor
Tights - Gina Tricot
Skor - Diesel
Klocka - Gant
Halsband/armband - Secondhand + EFX
Örhängen - gåva från mor
Ring - älskad

ååh så söt


3 månader...

Det slog mig precis... Idag är det på dagen 3 månader sen Pappa gick bort. Det känns skönt att hela familjen ska samlas ikväll och vi ska äta middag ihop.

piller


Det här kompletterar jag min frukost med. Vad tar du till din frukost?

hälsoterapeut

Nu är det klart! I fredags tog jag äntligen min examen!

Det blev kalasande ända till 05:00 men det var det lätt värt :) Jag kan nu titulera mig Hälsoterapeut/instruktör, av Branschrådet Svensk Massage Certifierad massör, Diplomerad Taktil massör samt SPA-terapeut. Jag har även tagit en kurs i vaxning samt färgning av fransar och bryn - så tveka inte att höra av dig om du vill bli ännu finare till sommaren :)
Nu har jag äntligen flyttat hem till Enköping igen. M och jag skivas om vilka prylar jag får ta med mig in i vårt nu, gemensamma hem ;)
Jag jobbar nu på Hälsokraft och hoppas på att kunna inreda mitt egna behandlingsrum där så snart som möjligt!
Kika gärna förbi och säg hej


RSS 2.0