2009 - ett år av förändring

januari: anmälde mig till en kurs på komvux: engelsk affärskommunikation på distans. funkade inte alls... jag vantrivdes på mitt jobb, på största bankkontoret i västerås. något så fruktansvärt... jag var sjuk större delen av månaden, influensan. kronisk magkatarr. det hela är ett stort mörker

februari: jag sålde min lgh på fjärhundragatan i enköping som jag hade haft uthyrd till en knasig tjej. sälen med kompisgänget. den bästa och den sämsta resan ever. den bästa eftersom vi hade så kul, emellanåt. den sämsta eftersom det blev endel tjaffs där i slutet och så åkte nästa hälften av oss på magsjukan. jag spydde hela sista natten. en magsjuka som höll i sig 10 dagar efter hemkomst. man trodde det var salmonella men icke. vantrivdes ännu mer på mitt jobb... kronisk magkatarr

mars: pappa blev kallad på läkarbesök. man hade hittat något på skiktröntgen. en tumör på spetsen av han ena lunga. 30/3 opererades han. allt gick bra. började blogga. såg dylan i globen med andré, en märklig konsert då den last-gamla dylan mumlade fram texten. jag bröt ihop på jobbet, kunde inte sluta gråta. närmre magsår. vantrivdes något oerhört och började titta mig omkring på ett karriärsbyte. men skulle jag börja plugga eller söka något nytt jobb?
bokade resa till magaluf.

april: vantrivdes ännu mer på jobbet. började söka en massa utbildningar. allt inom hälsa och skönhetsvård, bara ky-utbildningar. magkatarr. jag släpper bomben på jobbet att jag känner mig mobbad och vantrivs. blir omplacerad. flängde fram och tillbaka mellan 3 olika kontor i 1,5 månad innan jag fick heltid på köpingsvägen. fick brev från komvux ang. kursen jag skulle läst: ett betygsbrev med VG. tackar. malin lämnade mig för magaluf.

maj: pappas provsvar kom tillbaka och skiktröntgen visade att han har flera tumörer på båda lungorna samt att man såg något suspekt i korsbenet. detta betydde att han gick in i den palliativa vården.

juni: pappa påbörjade sin cytostatikabehandling. började träna fotboll igen för första gången på kanske 7 år? jag åkte till sunne på intervju för hälsoterapeututbilningen. jag ansökte till skatteverket om att få ta ett nytt namn: kjellsdotter. jag fick meddelande om att jag blev antagen till hudterapeututb. i sthlm men tackade nej då jag fick meddelande om att jag kom in på utb i sunne - tackade ja med vändande post! michael jackson dog.

juli: åkte till magaluf. en vecka fylld med alkohol, karlar och sol. så jävla kul! tappade min iphone i toaletten. for till sunne och tittade på lgh. skaffade en ny iphone. pappa fyllde 60 år som firades med besök i sala silvergruva och middag i västerås. det nya ordet svininfluensan dök upp. såg U2 på ullevi med jarno.

augusti: jag fyllde år och anordnade årets happening - mustaschfesten. pappa får svar på första skiktröntgen efter start av cytostatikabehandlingen och man såg en regress - att tumörerna gått tillbaka något. flyttade till sunne.

september: skolaskolaskola. lära känna nya människor - skitkul! tappade min iphone i backen - glas-kras. malin kom hem från magaluf. jag bekantade mig med den taktila massagen. jag skaffade mig en egen massagebänk. börjar känna att jag förmodligen inte kommer gå tillbaka till banken, inte ett heltidsjobb iaf. jag blir mer och mer medveten om vad det är jag stoppar i mig, både i mat- och dryckväg men också vad gäller smink och hudvårdsprodukter. jag går in i min nyktra period. ingen magkatarr.

oktober: slutar snusa. kommer i kontakt med affirmationer. blir medveten om mitt negativa tankesätt som har fått mig att periodvis känna mig självmordsbenägen - ändrar det och det känns som om allt har förändrats. min inställning till livet, mig själv - mitt utseende, min vikt och mitt tänk om mat ändras radikalt. jag ser allt så klart, det känns som om mina ögon haft en grå hinna över sig tidigare. jag bröt med johannes, äntligen. jag åkte, förlåt, körde raggarbil. jag blir frälst av vår fystränare andreas, han har fått mig att inse vad endorfinerna kan göra med kroppen. jag åker till enköping men det är inte hem längre. mitt hem är i sunne nu.
 
november: jag blir klar styrketräningsinstruktör. börjar träna 6 dagar i veckan. vi börjar men den klassiska massagen i skolan, jag blir kallas milf utanför ica i enköping, pappa blir inlagd på sjukhuset i enköping efter en jobbig magsjuka då han tappat alldeles för mycket vätska men kommer hem efter några dagar.

december: började med två veckor lia - lärande i arbete. jag provade kickboxning för första gången, askul! följt av en vecka i skolan sen jullov för första gången på 5 år. är färdig diplomerad taktil massör. under julledigheten har jag nu vart in och jobbat på mitt gamla jobb, vilket har gjort att jag definitivt inte kommer att gå tillbaka dit. jag kommer i framtiden att jobba med hälsa, på ett eller annat sätt. många idéer snurrar runt i skallen, frågan är bara hur det kommer sluta. och för en gångs skull så är jag inte orolig.

2009 har vart ett år av förändring.
jag vill tacka alla mina klasskamrater för att ni är ni. utan er skulle jag inte fixat skolan. ni stöttar och uppmuntrar. ingen nämd, ingen glömd.
mamma och pappa... även om vi inte alltid går ihop så finns ni alltíd där. tack.
lillebror.. du är den bästa lillebror man kan ha. jag älskar dig.

jag ser framemot 2010.

dagens outfit

åååh så skönt det var imorse när klockan ringde :-D
utvilad och mjuk i kroppen hoppade jag upp - iochförsig på ett svinkallt golv men det kunde inte stoppa mitt glada humör!
jag var rackarns trött igår. fruktansvärt trött faktiskt! jag gick och la mig 20:37 och somnade innan klockan slog 21:00. vaknade en stund vid 02:25, gick upp på toa, la huvudet på kudden igen och sov som en stock till 07:00.
eftersom jag har bestämt att fira in det nya året iklädd mysbyxor så har jag klätt upp mig idag istället med paljetter och lite mer smink än vanligt. detta är förmodligen min sista dag på banken på väldigt länge så jag ska avsluta storstilat .-D

vad tycks?

gott slut och gott nytt!

i probably won't leave

jag lyssnar på lite musik. ena stunden känner jag mig upprymd och andra stunden deppig. allt beroende på vad för slags musik jag lyssnar på. vissa speciella låtar knyter jag ihop med speciella människor. endel låtar gör mig gladgladglad andra surissurissuris.
hittar du dig och din låt?
judas priest - breaking the law (lillebror. för att du alltid ska envisas med att sjunga den här.)
foo fighters - times like these (andré. du är foo fighters för mig)
carlene carter - every little thing (pappa. kommer aldrig glömma hur du dansade till den här i köket för oss när vi var små) 
robbie williams - let me entertain you (andreas. detta är din låt. endast för att du ställde dig upp på min födelsedag under introtävlingen och drog av den här)
brolle jr - in the ghetto (malin. älskar när du sjunger den här)
melody gardot - baby i'm a fool (sandra k. för du är lika vacker.)
hoffmaestro - highway man (zabina. gillar när du sjunger sådär fort)
lykke li - possibility (elin. vi grät ihop till twilight-filmen)
perikles - var ska vi sova i natt? (marcus. den här sjungs överallt när du är med. i love it!)
u2 - in the name of love (kimmo o malin. helgen i götet. tack)
kings of leon - sex on fire (charles. ett ord: magaluf)
bruce springsteen - hungry heart (lengan. den här grejade du fort under introtävlingen i somras)
kristian antilla - smutser (jarno. :)
atomic swing - smile (hanna. du är alltid så himla glad)
nickelback - burn it to the ground (johan johansson. bygget i ryssbo)
empire of the sun - walking on a dream (emma b. vet inte riktigt varför, det är bara du)
david bowie - suffragette city (målle. rockband at you place hösten 2008)
roxette - crash! boom! bang! (monie. i din golf 2001?)
manu chao - me gustas tu (sandra b. för det är sant :)
pitbull - i know you want me (stina. ditt sköna aerobicspass till denna låt är bäst!)
u2 - sunday bloody sunday (david p. ;)
the strokes - last nite (mia. tänker på kräftskivan at my place)
the baseballs - don't cha (gornic. din player)
roger pontare - när vindarna viskar mitt namn (storebror staffan. du sjunger den här bäst och högst på singstar)
mary j. blige - no more drama(drugge. dumpa den där jävla tjejen!)
elton john - i'm still standing (jojje. ser dig dansa till den här i kallingar i vår lägenhet. haha!)
freddie wadling - en irländsk ballad (dennis. du spelade den för mig. jag har nån slags hat-kärlek till denna. men jag tycker om dig)
barbados - veronica (martin sköld. buggkungen)
jan johansson - visa från utanmyra (mamma. den är dyster och instrumental. säger allt)
big ali - hit the floor "power" (sara ericsson. ditt funk-program. i love!)
e-type - russian lullaby (ludde b. sälenresan, du hängde i tv'n för att kolla väggfästena. crazy :)
dmx - party up (up in here) (ehrning. nyårsafton för 100 år sen. i din lillstuga. svinkallt. haha)
günter (jani. allt med günter är du)
miss li - oh boy (marre. du sjunger den här bäst)
the ark - clamour for glamour (sebbe. vet inte varför. glamrockar-sebbe)
suede - beautiful ones (jens w.)
laurent wolf feat. eric carter - no stress (annica. ser dig på step-brädan till den här)

min personliga favorit just nu är... ja lyssna och njut


27 december

nu är julen över. jag vill bara riva ner alla tomtar och kasta ut granen här hemma. och med här hemma menar jag i mina föräldrars hem. jag är hemma men inte hemma.
ööhh? tänker du. men visst sörrö - jag bor nämligen i mitt gamla flickrum. fast det är inte något flickrum längre. nu är det mer ett gästrum.
nej nu ljög jag igen, en bättre beskrivning skulle vara förråd. det är där allt skit hamnar som man varken har lust eller ork med att ställa upp på vinden eller åka till återbruket med. tjoohoo va kul det är att dela rum med 2 st tv-apparater och alldeles för mycket tomma kartonger.

nog om detta.

tänkte informera mina underbara läsare om juldagen. denna underbara dag som för andra året i rad blivit en katastrof. iaf vad gäller för familjerelationen...
förra året blev det som det blev iom att vi hade en gäst som retade upp alla mina familjemedlemmar... lagom kul att mamma då gick och la sig vid 21:00 och pappa vid 21:30 ist för att ta någon konflikt.
detta år gick mamma och la sig vid 21:55 pga något väldigt dumt... det tar sig! 55 minuter senare än förra året. wiiiee (läs:sarkasm)
hon har inte pratat med mig sen dess. lite ansträngt här "hemma".

jag lämnade kaoset för en utgång på det gamla haket yo are blå.
juldagen - denna hemvändarkväll då alla dränker sin julångest i sprit och går ut på krogen för att, som det låter, "träffa gamla bekanta", men egentligen så är alla ute efter ett ligg. rätta mig om jag har fel!
jag hade iaf roligt. tror jag. mitt minne sviker mig stundtals... :)
dagen efter hade jag än en gång den ångest jag valt bort, då jag vart nykter i ca 3 månader. och ångesten blev inte bättre när jag tittade i telefonen och läste alla sms... speciellt de som skickats från min telefon 03:22 och framåt. men eftersom jag nu har fått en massa verktyg från skolan för att vända negativa tankesätt så blev annandag jul en väldigt bra dag, speciellt efter att jag fått ge lite kärlek till en söt en.

det var väl min jul. hur har din jul vart?


kitschigt värre


har ni sett en mer kitschigare julgran? jag tycker den är döööläcker!
jag har installerat mig hemma hos storebror, ikväll har jag gett massage till svägerskan, slagit in (minst) 100 st paket, ätit av den nygräddade julskinkan, druckit mitt första glas vin på 3 månader, dansat loss till tina turners - proud mary. nu ska vi spela lite spel, kolla på nån film och när barnen somnat - fylla julstrumporna med massor av kul.
jag gillar nog julen iaf...

isn't it obvious

inatt hade jag fått mail med rubriken: god jul
men den enda texten var: erik hassle - isn't it obvious

vilken fantastisk låt.
vilket underbart mail. men endå sorgligt. vi gjorde varandra så illa, samtidigt så var vår tid den bästa.
och jag saknar det.
faktiskt, johannes.

vill inte tillbaka

ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag inte tillbaka till banken. jag har nu jobbat en hel dag, och jag får redan krupp. så fort jag satte foten innanför dörren så åkte mina axlar upp mot öronen och hjärtat pumpade lite fortare - när vi slog upp dörrarna vid kl 10:00 så var det som om tåget körde in på kontoret, och det hade åkte förbi först 14:13. konstant kundtryck hela dagen. jag har ingenting mot männuskir, det är faktiskt kul att ta sig tid och faktiskt prata med varje människa och "se" dem. det som är usch och fy är arbetsklimatet. morgonfikat blev ståendes vid mitt skrivbord, lunchen var på 30 min och det var bråttombråttom att låsa valvet. jag som inte "stressat upp" sen jag började skolan tyckte det var skitajobbigt.
nu ska jag göra en avslappning och sen sova sött.
imorrn ska jag tillbaka till gruvan igen...

welcome back!


jag är inne på mitt gamla jobb och gästspelar lite, ska vara här dessa dagar innan jul och så de tre mellandagarna.
207 nya mail. tjooohooo! välkommen tillbaka till banken...

fundersam

när jag inte har något att sysselsätta mig med så funderar jag. mest på allt och ingenting. jag löser aldrig några stora livsfrågor men jag skapar heller inga nya, som jag gjorde förr i tiden. men som sagt - jag funderar.
den senaste funderingen jag haft är: hur ska jag fira in det nya året?
nyårsafton brukar vara den mest överskattade högtiden då allt ska vara så perfekt med 7-rätters och fina kläder, men där jag har vart så är pelle full vid rätt nr 2, caroline som är nykter lessnar vid kl 22:00 och åker hem, anton spyr vid tolvslaget medan nisse tänder fyrverkerierna, som i sin tur flyger åt helt fel håll och smäller på grannens balkong.
jag önskar att fira in det nya året med sköna vänner på någon ny plats. varför inte sunne?
är det någon som är med mig?

091219

aerobics. check
styrka i gymmet. check.
mys hemma hos kusinen. check
pulkaåkning. check
middag och fika med malin. check
mys framför brasan med en bra bok. check


ring mig!

jag har vart "hemma" i 90 minuter nu och jag vet inte riktigt hur jag ska klara två veckor här? jag försöker stå i min egen energi och bara vara jag, men mor och far sliter i mig i olika håll. jag tror jag håller på att gå sönder. någon i enköpingstrakten som vill hitta på något ikväll, för jag blir galen snart. RING MIG, p-p-please
0708716333

KY09HT


diplomerad taktil massör

glömde berätta att jag nu är diplomerad taktil massör.
och jag är väldigt stolt över mig själv!

tack

idag var sista dagen på första terminen i skolan. hela terminen har bara svept förbi, men samtidigt så har det känts som en evighet.
det har hänt mycket med mig, gamla negativa tankemönster som jag har dragits med i flera år är näst intill borta, jag blir starkare i mig själv för varje dag - börjar förstå vad som menas med att "vara i min egen energi", jag har brottats med prestationsångest men överumplats av känslan att det är mycket bra att "bara" få ett godkänt.

för första gången, någonsin, är jag ledsen över att få skollov. skollov betyder just nu att jag måste åka bort, bort från mitt hem och min borg, vårt klassrum och mina klasskamrater under en längre tid. jag bor ju här nu, i sunne - det är här alla mina möbler är, mina pinaler och det är där jag bor och lever mitt liv. vårt klassrum... det är så svårt att förklara för er som inte vart dit, men när man kliver över tröskeln dit in så landar man på en gång. det är en lugn, trygg, öppen, förstående och förlåtande plats, självklart beacuse of mina klasskamrater.
jag var rörd och gråten satt i halsen idag när vi kramades hejdå, och det gör den nu med - ni betyder väldigt mycket för mig. ni vet allihopa vad som händer i min familj och ni finns där och stöttar hela tiden. alla fina ord jag fick igårkväll på vår trevliga afton hos mia och hanna gjorde att jag grät mig till sömns, och jag menar glädjetårar. tack för att ni är just ni och får mig att skratta dagligen. jag älskar er alla.

jag har hamnat så rätt. det finns ingen annanstans jag vill vara än just här.

och nu gråter jag igen.

nöjd

jag har fuskat idag. istället för att åka till gymmet efter skolan så åkte jag förbi ICA och handlade lite gott, slirade hem i snöovädret och började göra iordning pannbiff m. ugnsstekta grönsaker. Söta rara Cia i klassen och jag bestämde oss för att byta massage så jag struntade i gymmet. jag körde ju trots allt ett pretty hard boxpass tidigare idag. och innan det var jag med när stina tränade på sitt body-step-pass + att vi körde lite av hennes asaroliga aerobicspass. :)
jag nöjer mig med det idag! ska gå och nanna nu, känner att kroppen är slut efter massagen. mysigt!
btw. önska mig lycka till - imorrn är det uppmassage i den taktila beröringsmassagen som gäller.


morgondagens pass

imorrn kommer david köra sin lia-redovisning i gymmet. det är box som gäller. kommer bli skit-kul, han kommer sköta sig exemplariskt och köra skiten ur oss andra.
sen är det dags att gå i skolan i 3 h, sen ska jag köra mitt ryggpass + mage.
ryggen är det jag har svårast att träna i gymmet. kanske mest för att jag har tråkiga övningar? det finns dock inget snyggare än en slimmad rygg..
satt och läste lite i fitness-magazine som har haft en "följetång" - variera mera. månadens del handlade om ryggövningar...
något jag kommer lägga in i schemat är framåtrullning på boll.

visst, den tränar magen men är utmärkt träning för stora ryggmuskeln. lite roligare än latsdrag, speciellt när mage är inblandad. kanske slipper vassen, beach 2010?
from imorrn så är även chins med på schemat. det var år sen jag gjorde några, minns att lillebror och jag hade tävling när vi var mindre gjorde jag minst 8 st och slog honom med hästlängder... tills vi kom upp i övre tonåren - då var man körd... idag är man väl glad om man orkar 3 st? slänger nog in lite t-bar rodd också. linus i klassen har lovat att hjälpa mig. det här kan bara bli bra!
imorrn kommer även mitt paket från gymgrossisten. har köpt lite smått och gott, tex whey-80 vanlij, börjar lessna fruktansvärt på jordgubb, ett par bögiga handskar och det mest spännande: hjälp till fettförbränningen. det är en 12-dagarskur så det blir till att köra nolltolerans mot kolhydrater under jul och stenhård träning. det lär ge reslutat på fettdepåerna...


back to school

idag startade skolan igen, oj va jag har längtat! vi har haft lia-redovisning hela dagen och nu är jag rätt mör i kolan. mycket info att ta till sig.
ska snart iväg på aerobics och straxt efter det ett ben-pass i gymmet. efter en helg med feber längtar jag till gymmet. wierd. för ett halvår sen visste jag knappt vad endorfiner var... hoppas innerligt att jag kan byta massage med någon i klassen tills på onsdag, inte bara för att få träna inför upp-massagen utan också för den underbara behandlingen. taktil beröringsmassage är så underskattad!
btw. måste meddela att jag inte är frustrerad längre... hosthost. date'n gick vääldigt bra


jag är en vinnare


klarblå himmel och feberfri!

imorse väcktes jag av att solen strålade mig rakt i ansiktet, så jag gnydde lite och kände efter i kroppen, slog upp ögonen om ett litet barn på julaftonsmorgon och studsade upp - feberfri! jag dansade segerdansen, tills jag kom på: shit va kul det här måste vara att se på! men som tur var stod det inte nån på andra sidan gatan och kikade in...
nu har jag hunnit att packa upp några av mina väskor men fuck it - jag kilar ut och går en långpromenad ist.
det kanske tom blir en date i eftermiddag. wohoo


krya på mig

oj va jag ångrar mig... jag önskar att jag inte tagit svinsprutan.
jag har haft feber enda sen igårkväll och ligger utslagen i soffan. idag har jag kört ca 32 mil men jag minns inte nåt av färden. jag som skulle ut och svänga mina lurviga med bruttorna i klassen ikväll. skit också!
jag måste bli frisk tills imorrn, jag har ju en date forfucksake!
krya på mig!!

nöffnöff

jag följde med pappa till oda idag (onkologisk dagvårdsavdelning) för hans cellgiftsbehandling. igår på läkarbesöket fick han rekommendationen att ta en andra dos av svinvaccinet eftersom han är i riskzonen då han går under cellgiftsbehandling.
väl inne så hälsade vi på anna som alltid hjälper pappa med alla nålar hit och dit...

pappa: ....och så vill jag ha en andra dos av grisvaccinet
anna: självklart! (hon vänder sig till mig) har du tagit vaccinet än?
jag: nej, jag har bestämt mig för att inte ta det...
anna: varför då?!
pappa: ja, varför då?
jag: (SUCK) när viruset muterar är det ju endå kört, kvicksilvret vill jag inte ha i kroppen, jag är rädd för biverkningarna...
anna: du vet väl att din pappa är sjuk? och att han får cellgifter?
jag: ja...
anna: och du vet att han är i riskzonen, han får två doser?
jag: jaaaaa.... vart vill du komma?
anna: när han går under behandling är hans immunförsvar väldigt nedsatt och även om han tar vaccinet så kan han bli sjuk. om du inte tar vaccinet så kan du bära viruset och smitta din pappa. om han skulle råka ut för det vet vi inte hur det kan gå...
jag: jaha.... har du en spruta över så kan du väl sticka den i mig?
anna: vi får se...
3 min senare
anna: todeloo! jag hade en spruta till övers!
så nu sitter jag här, ont som fan i armen där jag fick sprutan och trött som en tok. en natt kvar i 0171-land sen så åker jag hem. hem till mig. hem till värmland, värmland du sköna


hemlängtan

pust.
enl. senaste skiktröntgen så är tumörerna oförändrade. detta betyder att man kommer att fortsätta att behandla pappa med cytostatika och följa upp som tidigare. kruxet är hans ben bara så gör så fruktansvärt ont men remiss går i nästa vecka till ortopeden i enköping.
efter att jag sagt hej till mor och far och satt i min egen bil släppte alla spänningar, tårarna bara sprutade som på lilleskutt. fan vilken pärs det här är...

ikväll har jag iaf packat ihop mina saker hemma hos elin (saknar faktiskt dig) och lämnat tillbaka nyckeln. fter det blev det stenhård träning - axlar/bröst idag.
imorrn efter att jag skjutsat pappa till ackis för behandling så åker jag nog tillbaka till sunne. längtar hem till mig och min säng. massor. jättemycket. nu kommer tårarna igen. BUUHU!

det är dags

idag har jag vart "ledig"... sovmorgon till 8:30, handlade bröd och sen masserade jag lite. tror sebbe uppskattade det, han somnade som en gris iaf.
senare blev det att sova en stund till, sen packa väskan för att fara till heby och hälsa på underbara storebror och svägerskan och deras söta alice. här är man alltid välkommen, speciellt om man har massagebänken med.
imorrn ska jag göra mitt sista studiebesök på sätra brunn och deras spa-anläggning fram till 14:00. första gången som det känns planerat - spa-chefen är fullt medveten om vad det är för utbildning jag läser och hur eftertraktade vi är när vi väl är färdiga och välkomnade mig väldigt mycket över telefon. de ska visa mig runt och så ska jag, om det finns tid, prova deras behandlingar.
efter det är det dags.
dags för pappas läkarbesök på akademiska. oron stiger mer och mer. det är imorrn vi kommer få svar på hur den senaste skiktröntgen ser ut, om tumörerna har minskat eller är oförändrade eller kanske tom är fler. de kanske har spridigt sig? vi får svar om hur den jobbiga cellgiftsbehandlingen har gett nå resultat...
som man tänker, så blir det - är något jag förespråkar i andra stunder, men just nu så har jag väääldigt svårt att fokusera. tankarna vimlar runt i huvudet. vad kommer hända om vi får ett negativt besked? hur kommer pappa reagera?
imorrn är det dags.
och jag vill vill inget annat än att pappa ska få ett bra besked. det är dags för det nu.

bla bla bla

m: stackare... önskar jag kunde hjälpa dig.
jag: say what?
m: http://hagelinskan.blogg.se/2009/december/i-need-to-ligga.html
jag: varför säger alla sådär för? jag har haft läsar-rekord sen det där inlägget men inte en jävel hör av sig. jag blir tokig på riktigt.
m: haha. det är inte lätt när det är svårt. men det är skönt när det går.
jag: jag har iaf ordnat en date på söndag och kommer inte låta honom gå utanför dörren tills jag fått mitt.
m: haha, du är grym! men som sagt, jag hade väldigt gärna hjälpt dig..
jag: i know, alla vill men ingen kan. BLA BLA BLA...


fortfarande

jag är fortfarande på praktik. befinner mig fortfarande i enköping. längtar fortfarande hem. jag är fortfarande inte liggd. och ja, jag är fortfarande lika frustrerad...

i need to ligga

nu är jag pluttig. superduper pluttig. jag har ätit jättedåligt idag och jag känner det i hela kroppen; magen svider, ögonen tåras och jag är så pluttig som bara jag kan vara. och med pluttig så menar jag gnällig, kramig och gråtig.
helst av allt vill jag bara krypa upp i en stor mysig famn och bli strykt över huvudet samtidigt som han säger: det ordnar sig.
och när jag tänker det så blir jag ledsamt påmind om hur länge sen det var jag blev liggd. just det. liggd.

i need to ligga.

och jag har försökt. belive me. jag har tom skickat smset: jag går rakt på sak: ligga i veckan? och ändå inget napp. jag är ärlig. jag behöver ha sex. så är det.

och du som just nu sitter hemma och tänker "hon är inte klok, vilken jävla slampa hon är som t.o.m. skickar ett sånt sms" vill jag be tänka igen, MEN FÖRST, döp om bloggen till hagelin.blogg.se, tänk dig bilden uppe till höger men med mustasch och att jag skulle heta stefan så skulle du inte ens reflektera. eller har jag fel?


kickboxning


det. där. var. det. roligaste. på. länge!!

jag är helt såld! gymmet ligger fortfarande först, men sen kommer kickboxningen. jäääädrar vilket endorfinpåslag jag hade när jag kom hem. tack david för att du drog med mig. wooohooo!

börjar bli lite nervös inför imorrn - ska spendera dagen med ett gäng brandmän. jag har ju nån grej för män i uniform - jag blir som en liten tolvåring - fnittrig och högröd i ansiktet så fort någon tilltalar mig. hur tusan ska detta gå? jag ska infinna mig 7:30. bäst jag går och kramar kudden.

snart.

måste bara berätta att imorrn är det dags för veckans sista pass med marre och david. på schemat har vi bröst/triceps. kan inte bli annat än bra! jag är sååå taggad :D

NU ska jag gå och lägga mig

jag skrattar mig harmynt!

http://nattensmess.se
jag väntar bara på att nåt av mina galna sms hamnar här... anytime now. haha

uppdatering

pappa mår bättre, han fick komma hem från sjukhuset i måndags och var mycket piggare!
mår pappa bra, mår jag bra.

i måndags: var det dags för min första lia på westerlundska gymnasiet. jag träffade på min fd. idrottslärare i entrén och hon visade mig runt på skolan, det har hänt lite saker sen man tog studenten 2004...
sen till 9:55 var det dags för mig att inta "scenen". jag pratade inför BF1 - Barn och Fritid 1 - om tankens kraft och affirmationer. det var så jävla kul! jag fick sån respons! en tjej kom fram till mig efteråt och bad om att få prata med mig i enrum. hon berättade om "hennes historia" och berättade att det jag sagt inför klassen var så himla bra! TACK!
senare på kvällen var det dags för veckans höjdpunkt - gymmet med underbara marre och hennes david! jag har lovat marre att smitta av min gym-kärlek på henne och gör man inte det bäst genom att låter henne köra stenhårt medan jag står och kollar så hon gör tekniken rätt. på schemat hade vi rygg/biceps. det är så jävla kul! jag hoppas innerligt att du/ni tycker likadant?

igår: låg jag på rygg nästan hela dagen, efter att ha spenderat hela morgonen på toaletten. magsjuk? jag tror det var något jag åt i måndags kväll... tog mig till gymmet för ytterligare en instruktionsrunda med marre och david på kvällningen. nu var det dags för ben/axlar. ben är mitt absoluta älsklingspass! det bästa som finns är att ligga i benpressen och skrika/frusta/stöna. och de gående utfallen -ÄLSKAR. jag körde stenhårt med dem båda. jag tar ett nackskott om de inte har träningsvärk idag. sådetså.
efter deras pass körde jag själv axlar/bröst och senare fotbollsträning i 1,5 h. bra kväll igår :)

idag: har vart "ledig". har vart till uppsala med min bil på service, shoppat lite med mamma och nuär jag "hemma" igen. bor fn. i min gamla lägenhet som jag hyr ut i andra hand till min elin.

om 2,5 h kan det vara så att jag dör. på riktigt. jag ska nämligen testa kick-boxning. jag börjar bli så fruktansvärt nervös. jag ringde tom till storebror, som ska "ta hand om mig" på min praktik imorrn på brandstationen här i enköping, och varnade om att jag kan ha brutna ben och blåklocka imorrn. men det får de ta... :D önska mig lycka till!!

love

RSS 2.0