nattinatti

nyss kommit hem från uppsala. pappa är jättepigg! han har dock kvar ryggmärgsbedövningen och får nu 5 ml morfin i timmen. är det mycket?
när vi började gäspa och prata om att åka hem sa han att han känner sig så pigg att han kan tänka sig att följa med hem.
att han även bad mig att köpa fikabröd är också ett jättebra tecken på att pappsen är pigg. matvrak som han är. kan förstå vart jag fått min aptit ifrån...
nu är jag så himla trött, men nynnar på en fin bit.
det låter ungefär såhär:



hey bono! see you at ullevi 1th of august

magaluf, here we come!

resan är bokad. 30/6 - 7/7.
yeah!

upprymd sleepwalker



är så himla trött.
kunde inte somna igår, tankarna bara snurrade. men allt har gått bra, mamma pratade med pappsen imorse, han satt upp och läste när hon ringde. jag är så exalterad och upprymd, samtidigt som jag har svårt att hålla upp ögonlocken.
blir en lång dag idag med innan lillebror och jag åker till uppsala ikväll.
känner inte alls för att vara på jobbet... menmen
får ju ha mina nya fina skor och rulla runt med på kontoret iaf :)


klumpen i magen har släppt

allt har gått jättebra!
operationen gick mycket fortare och enklare än vad dom trodde, pappa är inte kvar på intensiven utan är nu på "lättvårdsavdelningen". jag la precis på luren, jag fick faktiskt prata med honom. han lät omtöcknad såklart men hade inge ont alls. "men faan va törstig jag är". de e min pappsing det ♥
ikväll ska jag fira med stoor middag och godis!
puss

idag opereras pappa

dom kommer gå in på hans vänstra sida och ta bort tumören man hittat på hans lunga. efter det kommer den att skickas på analys. har vi tur är den godartad och inga cellgifter kommer behövas...
läkarna säger att operationen kommer ta ca 3 h, efter det kommer pappa att föras först till intensiven, därefter intermediären. när dom väl tycker att han är pigg nog, så kommer han tillbaka till avdelningen. dom pratade om att det kommer ta upp emot ett dygn.
jag pratade nyss med pappsen, kirurgen hade sprungit förbi honom tidigare idag och meddelat att operationen sker nån gång i eftermiddag. stackarn får ju inte äta något idag och han var superhungrig nu, maten hade tydligen var skitäcklig igår. jag frågade när han vill att vi kommer upp och kramar om honom:
"Kom upp tidigast på onsdag. Jag kommer vara så trött och risig att jag inte ens orkar med mig själv. Det blir bara dumt om ni kommer upp och jag inte orkar med er. Ring först."

själv sitter jag på jobbet som en zombie, får inte mycket gjort. skulle behöva ha ett jobb just för tillfället där jag inte behöver använda några hjärnceller, som att äta. det är något jag är bra på....
fan.

love


gråtmorgon

imorse ringde pappa in sig till akademiska och dom talade om för honom att han är välkommen in till dem kl 14:00 idag. så nu sitter han och mor i bilen på väg till uppsala.

"vill du att jag kommer in och håller dig sällskap ikväll?"
"Nej kom upp på onsdag ist. Dom kommer vara på mig hela dagen med blodprover hit, köra mig dit. Kom upp på onsdag ist, för blir det operation imorrn så skulle jag få stanna på intensiven i ett dygn."
"okej"

jag kan inte hjälpa det, men jag är så himla orolig. tänk om nåt händer under operationen och ingen av oss är där?
att jag på morgonen har bråkat med puckot (absolut inte pappa) också gör inte saken bättre. är så less på hans ständigt egoistiska handlingar!
så nu sitter jag här och gråter. igen. med magkatarren tillbaka.

blä


dagens fynd


som sagt, det blev några fynd idag. jag diggar linnet massor.
och skorna, självfallet!

kom hem från "snickeboa" 20:16. fort igång med ugnen eftersom alla lampor och elektrisitet skulle stängas av mellan 20:30 - 21:30. Earth hour.
jag vet inte om det gör något åt miljön, men nu har vi dödliga sagt vårt iallafall. har fått det förklarat för mig att det går åt mest energi när man slår på en strömbrytare... förmodligen så fanns det säkert några hushåll som fick trubbel när som väl skulle slå på strömmen igen efter halv tio.
jag satt iaf här. precis i samma ställning jag gör nu. mitt i soffan, med benen på bordet och en kudde bakom huvudet, dock var datorn inte i knät. det var skönt att bara sitta och lyssna på tystnaden i en timme.

efter det bar det av till fjärd100gatan och fotbollsdags. vilket sömnpiller! as usual när sverige spelar landskamp...
på väg hem träffade jag på mr. vänskä. haha, kan var en av världens roligaste killar!
den här karln har tjatat om att han ska åka till florida i snart fyra månader - och vad händer? jo, (haha!) han tittar fel på biljetterna. istället för att sitta på flyget 07:00 imorse, satt han i bilen på väg till arlanda 16:00 idag...ooops. hahaha. typiskt mr. vänskä! efter lite övertalning så ordnade det sig iaf, på måndag reser han ist.

bien venida!


snickarbyxor, check!

ja, då var man hemma efter en heldag i Kista. inte alls lika bra shopping som jag hoppades, men några fynd blev det, tex ett par snygga dojjor! bilder kommer sen. nu kilar jag över till johansson. har frivilligt erbjudit mig att hjälpa till att sätta taklister. vad har jag gjort?! :)
ska svida om nu. todeloo


uppe med tuppen

hmm.. okej, jag är iaf uppe väldigt tidigt för att vara en lördag. idag är shopping-day!
malin och jag åker om 30 min till Kista Galleria och jag ska vara någon slags personal shopper, hon sticker snart iväg till magaluf igen, och behöver tydligen shoppa innan... jag fattar inte? :) och här sitter jag i morgonrocken och ser ut som ett träsktroll. varför kan man inte bara få vakna en morgon med sminket på, lagda lockar i håret och sängkammarblick? som i tex desperate housewife? usch, jag blir mörkrädd när jag tittar i spegeln...

ikväll har jag bestämt mig för att boka resan ner till magaluf iaf. förra året blev ett fiasko! jag var ledig två veckor i augusti och pratade ihop mig med malin; "såklart du är välkommen, men ta med dig nån för jag kommer jobba hela tiden!"
visst! andré var supersnäll och lovade följa med, kruxet var ju det att det inte fanns en enda biljett att köpa på nätet. optimistiska som vi är åkte vi till arlanda. "det måste ju finnans nån flygstol som dom rear ut?"pappa skjutsade oss, och så sprang vi fram och tillbaka i terminal 5. "en enkel resa till palma, 4500 kr" (tänk en tant med nasal ton)
så vi gav upp efter 5 h och började dricka öl ist. skit. iår vägrar jag vara med om det.
så ikväll smäller det! wie

måste hoppa in i duschen nu, malin kommer få hjärtsnurp om hon kommer in och ser mig såhär :)

mysig kväll

lillebror, marre, scarlet och jag var bjudna ut till mor och far på middag ikväll. det bjöds på sill och potäter till förrätt, lax med pressad potätis och skagenröra till varmrätt och avslutningsvis den gamla klassikern: päronhalvor med smält after eight. ooh lala. efter maten skulle lillebror visa att han visst klarar av att göra vad min "yoga-coach", i min underbara  iPhone, fixar.
gick lite sisådär. eller vad säger du fjant?



vi pratade lite vid matbordet om de som kommit fram till mamma på stan:
"vi hörde om att kjell är dålig?"
Nej, han är faktiskt inte dålig. han har ingen fysisk smärta whatsoever av de små tumörer man hittat på hans lungor. det som plågar han mest nu är han ben.
för ungefär 2 år sen var han ju med om en arbetsplatsolycka. som elektriker hör det ibland till jobbet att klättra i elstolpar med "klor" på fötterna. när han väl var uppe så gick stolpen av under honom, och med alla säkerhetslinor hit och dit satt han fast. PANG, rakt ner i backen. då bröt han lårbenet och båda händerna, vilket såklart innebar spikar och skruvar kors och tvärs genom lilla pappsen.
nu verkar det som om skruvarna i benet har börjat röra på sig och värker så in i norden.
förutom det är han pigg och kry. Han jobbar och står i som vanligt. han sover bra och försöker grubbla så lite som möjligt.
men det är såklart att allt detta kommer över oss alla då och då, men vi kommer alla att stötta, uppmuntra och puscha pappa enda tills läkarna säger; nu har vi gjort allt vi kan, det finns inget mer att göra. DÅ och först då kommer vi kasta in handduken.
det är konstigt att det måste behöva komma ett sånt här meddelande från en läkare, att nån i ens närhet har en obotlig sjukdom, innan man börjar se på livet med andra ögon.
allt är inte så himla självklart. man får helt enkelt ett annat perspektiv på tillvaron. saker som jag tidigare irriterat mig på blir bara bagateller.
refererar till den latinska texten där uppe: memento to mortalem esse - minns att du är dödlig. allt detta kan vara slut närsomhelst så ta ut svängarna, lev livet till det yttersta och må bra!

trivs du inte på jobbet? hitta på nåt nytt
lever du i relation som inte funkar? gör något åt det
har du nån i din närhet som bara är negativ? sluta upp att umgås

sov gott

filmtips?

har ägnat dagen åt att dricka te, äta goda mackor med bröd från fabian flinks brödbod, skrivit lite på datorn och tittat på Australia. jäkla bra film!

någon som kan rekommendera en annan bra film?


pluttig fia

ojojoj va pluttig jag var igår. halsen sved, bröstet värkte, huvudet sprängde.
idag är det likadant. skit. skit, skit, skit.
hoppas mor och far vill ha ut mig endå? nu ska jag tillbaka till mitt litta apotek. ha en bra dag hörrni.



ett skepp kommer lastat!

med vaddå? jo ett paket från hm.com

dags att leta inspiration!

har du något bra tips där jag kan hitta former och färger för inspiration till en ny fin tatuering?
help!

har du något du skäms över?

jag jobbar kvar i banken, men då jag har vart hemma och ledig/sjuk (?) så har jag pluggat photoshop under de timmar jag vart vaken. ska faktiskt in till jobbet straxt, ska bli spännande och se hur alla beter sig mot mig. vart lite konstigt senast. måste bara springa förbi apoteket, min hals bränner så in i norden...
wish me good luck.

ska träffa totte senare idag också, han ska försöka sig på en cover-up till min tramp-stamp jag har i ryggslutet.
vet inte riktigt hur jag tänkte där?

har du nån tatuering du skäms över eller ångrar?

sitter i skolbänken

jag sitter i skolbänken igen.
www.moderskeppet.se finns allt du behöver lära dig om photoshop.
fantastiskt!
måste dock hoppa in i duschen snart, ska på årsmöte med föreningen, sen gå ut och käka.

ni alla har gjort mig till den jag är




HA!

Blåställskarlarna stod där imorse med, men dom såg förvånade ut att jag hade en morgonrock på mig. grrr

nyvunnen kärlek


ögongodis


har lånat den här från topshop.com


can u please...

be the kindest and send me a invitation to spotify.com?


nyvaken, förvirrad o naken

vaknade nyss, och log lite för mig själv mellan gäspningarna. det verkar vara sol ute idag! himla ljust det verkar vara ute i köket!
men nej då. det snöar.
jävla skitväder.
jag upptäcker ganska snart när jag står i fönstret och gäspar att det står ett gäng karlar i blåställ och stirrar upp mot mina fönster.
och där står jag, naken.
skit oxå... jag duckar bättre än en militär på övning och går någon slags kräftgång tillbaka till sängen.
bäst att jag sover ett tag till

bob dylan live



det blev en märklig men bra spelning. poeten gick på utan förband, jag kände bara igen två av alla låtar och så hörde jag inte ett ord av vad han sjöng. men - jag har sett han live.
tack för en jättemysig kväll andré. och grattis på födelsedagen! hoppas du får det bra uppe i tenndalen.

nu slänger jag mig i säng. kommer sova hela dagen imorrn. puss


liggsår?

jag vaknade kl 07:30 imorse. pigg... men tvingade tillslut kroppen att slappna av och sluta grubbla så sov till 10 iallfall. sen låg jag kvar.

trodde jag skulle ha liggsår när jag väl gick upp ur sängen 14:00 men inte en skråma. konstigt? när utvecklas liggsår egentligen?
nåväl, tog mig upp och stekte en omelett - väldigt underskattad rätt.
sen tog jag bilen, hämtade saga och åkte till danslokalen. och så kom huvudvärken. varför säger alltid sophie, söndag kväll, "Jag ska aldrig skaffa barn?"
JOO, dom små jävlarna i min fortsättningsgrupp är hemska... vilken huvudvärk jag har. fortfarande! vi var klara 18:00.
Zzz...
satt och tittade genom en del bilder från helgen. i fredagsmorse, på väg till järnvägsstationen tog jag det här:

ett av träden i allén på drottninggatan i enköping. jag kan inte hjälpa det, men jag tycker synd om träden - speciellt när dom är klippta, som denna. det ser alldeles naket, ensamt och kallt ut.
kan nån svara mig på vad det är för slags träd?
neeej, nu ska jag äta glass, popcorn och titta på beck.
ciao
 


hope and glory

idag har vart en bra med omtumlande dag.
det började med brunch på globen, bulgursallad med kalkon och avokado, sen "lunch" på pub-caféet. blåbärspaj med grädde. mums! sen blev det till att gå på stan. på scorett hittade jag ett par stövlar som jag tittat på tidigare. DOM SKA JAG HA! men nej.... dom hade lyckats sälja den andra 38an så jag skulle få en vänstersko i 39 o en högersko i 38. nej tack. SKIT
sem blev det hem till enköping igen, och ut till veckholm.
mor, far och jag åt trerätters och mådde bra, sen började vi prata om allt. hur vi vill ha det om det skulle hända oss något, främst pappa. det blev ett riktigt jobbigt och känslosamt samtal, men samtidigt skönt. jag känner mig fortfarande skärrad...
att jag samtidigt fått ett jobberbjudande och är lockande och att mina framtidsplaner inte är likadana som för ett halvår sen gör att kvällen kanske inte blev som jag trodde.
just nu sitter jag hemma hos elin och har ett glas rött i handen.
men imorrn är det en ny dag.

förresten: PAPPAS OPERATION ÄR UPPSKJUTEN. på söndag nästa vecka får vi reda på det nya datumet!

mat på söder


jag var snygg och maten var god.
nu är jag helt slut. dags att zzzova snart. ska bara in på svtplay.se och se så ska det låta

det är fredag...


... när vinglaset är större än globen. kommer bli en skön kväll i storstan.
puss

utilitarism

... är ett ord jag hört väldigt ofta de senaste dagarna. 

det är en moralisk teori och handlar om hur människor och djur påverkas av våra handlingar. med utilitarismen menar man att man måste tänka på alla som påverkas - även en själv - av sina handlingar. att handla så som moralen kräver av en, innebär att se till att konsekvenserna av ens handlingar, på det hela taget, blir så bra som möjligt för dem som påverkas. oftast tolkas detta som en lyckokalkyl, om lyckan ökar i samhället har man handlat rätt. såklart är det svårt att definiera lycka och därför svårt att avgöra om lyckan ökar.
studier gjorda av framstående forskare visar att under de senaste 50 åren har vi i västvärlden blivit tre gånger så mycket rikare, men vi har inte blivit lyckligare.

utilitaristen försöker alltså göra allt för att den stora massan, och han själv ska bli lyckligare.

jag vill kalla mig utilitarist :)

boktips

vart är du på väg och vill du dit? skriven av christer olsson.
finns att köpa på Adlibris för 169:-


fetaost, sallad, marinerade tomater & champinjoner

 

j är riktigt duktig på att slänga ihop ngt supergott av inget, och jag får träna på att äta vegetariskt.
smaskens

pappa är kallad

imorrn ska pappa befinna sig på uppsala akademiska för genomgång av operationen som är planerad till tisdag 24/3.
mer info kommer

mumbojumbo?

"Healing (engelska "läkning") även helbrägdagörelse, är en alternativmedicinsk verksamhet där man genom enbart 'andliga' metoder behandlar sjukdomar. Termen används av flera grupper som  hävdar att sjukdomar kan botas genom bön och handpåläggning. Healing utförs  ofta genom att healern  håller händerna på eller nära  den som ska behandlas."

Tror du det funkar mot bakfylla?

middagsbjudning

A: Är du hungrig?
Daaah, lever björnen i skogen?
A: Bra, för jag har köpt kött.
Vaddå för kött?
A: Fläskött.
Ja men det är väl bara att brassa på?
A: Men jag har köpt en massa annat och planerade ngt speciellt... det ska stå i ugnen i en timme.

så enkelt kan det va att bli bjuden på fin-middag en helt vanlig onsdag.
Wie! karlar som kan laga mat måste vara det mest sexiga som finns ;)


veggie-tajm?

jag funderar på att bli vegetarian i en vecka. inte nåt kött alls, whatsoever. jag skulle förmodligen bli hög av alla antioxidanter och lite dålig i magen av couscous? men hmm... tror jag ska köra på detta nästa vecka!
har du något gott recept att erbjuda?


första gången

...som solen sken när jag gick från jobbet idag. trycket över bröstet och magen lättade massor.



på fredag är det vårdagjämning. då ska man ställa FRAM klockan en timme, vilket betyder att dagarna blir längre och ljusare. yeeees!
lärde mig i mellanstadiet: spring forward, fall back.
det verkar som om det var nåt som fastnade iallafall. :)
Imorrn ska jag träffa en beteendevetare, känns skönt att få prata med någon utomstående om allt.
inget gym idag, blev lasagnelagning med månne istället. heelt ok

koncentrationssvårigheter

idag är ingen rolig dag.
vaknade med ett tryck över bröstet och att hjärtat rusade. det kändes som om kroppen vägde det dubbla och jag var tvungen att anstränga mig ordentligt för att bara svinga benen över sängkanten. trycket har lättat nu, och istället förflyttats till magtrakten...
alla mappar och papper ligger utspridda över skivbordet, jag kan inte riktigt fokusera eller prioritera.
vad är det som händer?

inget nytt om far. han har inte blivit kallad till operation än.

pannkakskalas



det blev en skakig men underbar kväll med min supergoa vän malin. MUMS

söndag

söndagar är både den sämsta och den bästa dagen i veckan.
söndags-ångesten brukar krypa sig på när klockan börjar närma sig middag, precis som om kroppen ställer om och förbereder sig på en ny arbetsvecka. söndagsmornar däremot är det bästa jag vet. frukost på sängen, en lång varm dusch och sen ta vara på dagen på bästa sätt. bakis? vakta soffan i skönaste mysutstyrsel eller pigg? promenera, städa/tvätta eller dansa lite? :) kvällarna är också härliga om man klarar av att koppla bort att klockan ringer tidigt dagen efter. ikväll har jag tex krypit upp i soffan under en stor filt och med den godaste glassen ever!
avslutar kvällen med att citera ett sms sen tidigare ikväll:
men imorrn e det en helt orörd vecka, å så underbart...
puss!


en gåva till dig



älskar den här!

godmorgon sverige!



idag är egentligen en dag då man bara ska gå hemma i en sönderklippt ramones-tshirt och mysbyxor, huvudet är lite tungt efter 1 1/2 flaska rötjut och foten blå och svullen efter en misslyckad bugg. ska aldrig mer dansa med en full amatör!
men solen skiner så jag är lycklig!

vill ha



hittade dessa på sko-august i enköping. visst tusan är dom läckra?

igårkväll blev en mysig kväll, kom hem från jobbet slängde i mig lite gröt, sprang till gymet och trimmade ben och rumpa. oj vilken träningsvärk jag har idag! men jäklar va skönt det känns... efter det blev det supergod middag med blodig ryggbiff och favoritsalladen: ruccola, gurka, körsbärstomater, citron, kallpressad olja och vitlök. MUMS! sen såklart Så ska det låta!
idag sitter jag på jobbet. banken har ju öppet på lördagar här i v-ås. ska göra lite kalkyler till husköpare och träffa några nya kunder. ikväll blir det självfallet melodifestivalen! MIN FAVORIT: Caroline af Ugglas - Snälla, Snälla!

operation

inom två veckor kommer pappa ligga på operationsbordet. då kommer man ta bort tumören man hittat på hans högra lunga.
det värsta med denna hemska sjukdom är hjälplösheten. jag kan inte göra något alls för att hjälpa pappa. vid en förkylning kan man köpa massa frukt eller gå till apoteket och köpa något mirakelpiller, men i pappas fall kan man inte göra något alls, finns inga piller, ingen kuckelimuck-medicin som gör att alla cancerceller försvinner. bara cytostatika som bryter ner kroppens bra celler också. men nu jäklar, nu fokucerar vi på operationen så håller vi tummarna på kuckelimucken :)
var till mamma på danslokalen ikväll. fick hyffsat stöd ang. mina framtidsplaner. men jag vet att oavsett vad jag gör så finns mina underbara föräldrar där. i love u!

innan jag går och lägger mig måste jag säga GRATTIS MALIN till jobbet! helt otroligt! Malin kommer i höst att jobba på något flådigt kryssningsfartyg någonstans i världen. och jag är inte ett dugg avundsjuk...
sov gott


toraxläkarn

idag är pappa på toraxavdelningen på akademiska. vi håller alla tummarna att dom kommer med bra nyheter och något förslag på hur operationen kommer genomföras. återkommer med mer info.

fredag den 13e

... är inte bara en otursdag. på Ticnet är det dags för biljettsläpp för U2 360 TOUR med spelning på Ullevi 31 juli 2009!

INTE GLÖMMA!

a little bit in love with you...


hört på tåget

av en gammal dam som pratar i mobilen: "vart jag sitter? i barn-vagnen"

träningsschema

pass 1

  • liggande hantelpress
  • omvänd enarmspushdown
  • bröstpress i maskin
  • flyes
  • liggande hantelpress bakom huvudet

pass 2

  • latsdrag
  • hantelrodd/rodd i maskin
  • baksida axel

pass 3

  • benpress i maskin
  • step med hantlar
  • benspark
  • "hunden"
  • vadpress
  • utfall

pass 4

  • sittande hantelpress
  • curl sittande med hantel
  • sidolyft med hantlar
  • framsida axlar med hantel
  • curl stående med stång

kör hårt!


masserad och lite mjukare

malin och jag har spenderat nästan hela dagen i privatskolan for beauty and skincares utbildningslokaler på lästmakargatan 10  i sthlm. mycket information blev det och jag har fått underbar massage av malin. jäklar va duktig hon
är! nu är det bara att vänta och se om hon blir antagen. spännande!

väl tillbaka på centralen så är såklart vårt tåg inställt... visste ni att SJ AB blir BAJS baklänges?
visste ni också att mina skor, som jag köpte 21/2 är trasiga? jätteroligt! sulan har släppt helt och hållet i bak. skit också!!
blir till att gå tillbaka och gnälla... verkligen min favoritsyssla.

nej, nu ska det kokas gröt till mig och malin och sen är det dags för a3. ikväll är det bröst och triceps som ska trimmas! widdings schema passar mig jättebra. lägger upp det senare!

ciao!


klassiker



Jag tänker somna sött till dessa toner. tack för idag!

eftersvettningar

puuh!
dansaerobics på a3träningscenter är helt underbart, vilken endorfinkick jag har nu!
idag har inte mycket hänt, har setat på jobbet lika grubblig och fundersam som förut.
imorrn däremot blir en mysig dag.
malin och jag åker tidigt till sthlm, hon ska på jobbintervju och jag hänger med som modell. nej, jag ska inte klä av mig eller klä upp mig... jag hänger med som massagemodell. visst! hon är ju utbildad massör och spaterapeaut och hon måste ju visa vad hon kan - på mig. YES!
efter det ska vi ta en promenad på söder och kanske äta lite sushi?
nu är jag svulten, kokar lite havregrynsgröt med solros- och linfrön!
förresten, jag har tänkt mig en ny tatuering, vad tror du om något liknande där här?


grattis johan



vinnaren i lerduveskyttetävlingen (jäkla långt ord det där :)



har sån träningsvärk i hela högra sidan idag. det värker sådär skönt i axeln, skuldran och längst med revbenen så fort jag lyfter armen. imorrn blir det jobb, sen gymet. dags att krama kudden. dröm sött!

kvällsmat lör+sön

     
lör: hemmagjord pizza med skinka och mozzarella. hittade ett supersmart pizzakit på ICA, färdig pizzadeg och tomatsås. bara att kavla ut och täcka med smaskigheter.
sön: jumboräkor med couscous, grillade grönsaker och vitlöksyogurt. gottgottgott! skön, lätt söndagsmat i soffan.

trött och hängig

igår var en väldigt mysig dag. åkte ut till veckholm och sköt lerduvor med hagelgevär och grillade korv i jaktlagets stuga. mamma, pappa, lillebror, marre, scarlet och johan. jag kom hem helt slut efter en dag i ute i friska luften.
vi måste umgås mer, familjen hagelin!
senare lagade jag middag till mig själv, och piffade lite. gick till borén på killfest och spöade skiten ur grabbarna på intelligenstesten dom hade kommit över. viktigt. mkt viktigt.
johan hörde av sig senare och jag hängde med deras gäng till v-ås. jäkla brokigt och lustigt gäng, men oj så kul jag hade! vi skakade rumporna på pluto och drack goda drinkar. tack andreas i baren!
och här är jag nu, utslagen i soffan. vaknade febrig. drack väldigt lite igår, med tanke på att jag inte vart i balans i veckan, och känner mig inte bakis. bara trött och hängig. skit också, jag som ska träna mina små barn i bugg i eftermiddag och dansa lindy med emil.
vi får se... laddar upp lite bilder från igår senare. jag tar och dör i soffan en stund till.

jag är förälskad

  
scarlet, den mest ivriga, söta och gulligaste som finns. i'm in love

mkt tänkvärt


"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat."
Isabell, 7 år

sprit på jobbet



såhär ser det ut vid min arbetsplats. sprit överallt...

en favorit


kvällsmat






inte särskilt nyttigt, men oj så gott!


iPod-mamma



skittuffa mamma ringde nyss. "jag har skaffat mig en sån där iPod. hjälp mig tanka lite ljudböcker"
bäst jag kilar dit och hjälper henne :)
jojje ringde också. "jag har skaffat fram en iPhone till dig." wie! nu är du bra avis va kim?

bra nyheter

på spetsen av pappas ena lunga sitter en ca 1 cm stor tumör. onkologen bengt ginelius, enligt andra, sveriges bästa cancerläkare har tagits sig an pappa. han ska nu, tillsammans med toraxläkarna, undersöka hur dom ska operera honom. det finns tydligen en metod där man med någon slags nål, går in och bränner bort tumören. man kan även gå in och operera bort halva lungan om det skulle behövas... cytostatika är behövligt. pappsen får själv vara med och bestämma om han vill opereras först och sen få cytostatika, eller tvärt om. det känns bra! pappa ska tillbaka om 3 veckor igen och lämna nya blodprov.
vi är alla oroliga för att det ska bli som förra gången, att älsklingspappa åker på alla hemska symptom igen men det förklarade onkologen att det absolut inte behöver bli. det finns tusentals olika kombinationer man kan hitta på som inte ska jobbiga för hjärtat och kranskärlen. endast 6% av de som fått den tidigare kombinationen far fick i slutet av 2007, har blivit dåliga som pappa blev. alltså - på't igen bah!
jag blev väldigt lugn idag, pappa är superpigg, lika rolig som vanligt, och läkarn och "patientkoordinatorn" marie sa att jag fick ringa om jag hade några funderingar. jag är så glad att dom hittat detta i tid!
jag har hopp om livet!

pappa



här har vi älsklingspappa. om en timme är han hos läkarn och får läkarnas svar. jag kan inte förklara hur orolig jag är. magen gör uppror, magkatarren blir bara värre. men visst tusan är han söt här ;)

RSS 2.0