fitness-fia

Jag är så stolt över min underbara vän Sandra Buder! Titta in hennes fantastiska träningsresultat: http://arentjes.blogg.se.
Efter ett givande och peppande samtal igår har hon bestämt sig för MAJOR träningssatsning året framöver! Och så har hon peppat mig att leva fitness de tre veckorna jag kommer spendera i Sunne innan jullovet.
Nu ska jag handla med mig hela butiken bara så jag blir av med den här rackarns förkylningen.

Idag är näst sista dagen på min fantastiska praktik. Jag är faktiskt vemodig - trivs så himla bra här på Hälsokraft...

bastu nästa

Jag har legat i sängen nästintill hela dagen. Tog en promenad till mor och far tidigare och håll blåsa bort...
Ikväll ska jag bada bastu och dricka whiskey - förhoppningsvis så försvinner min sjuka ur kroppen då.
OJ vad jag ser framemot ikväll :-P

skattjakt

Gammeln har tagit mig. Jag är så trött, så trött. Och så låter jag som en kjedjerökande tant och näsan är täppt. Usch vad jag avskyr att vara förkyld... bläää.
Jag blev nyss väckt av min lillebror och svägerska - dom var super exhalterade då de berättat att det gått på skattjakt!
Det har luktat så fantastiskt illa i huset och främst i köket de senaste dagarna. En sur lukt som spridit sig överallt... Imorse så började de leta... och när de öppnade ett hörnskåp i köket förstod de att här är det! I en litenliten springa fick bror in en tång och rörde runt... När han drog ut den, tittade en liten svans fram... HUA! där hade en äcklig mus gått och dött. Yyy aaaan! Så idag står det söndagsstädning på schemat. Innan dess ska jag smeta i lite henna i håret, ta ett fotbad och lägga en ansiktsmask.
Supersöndag till er alla!

onepiece


Behöver bara visa upp min onepiece som jag är fruktansvärt nöjd med


ryck & slit?

Sådär ja.
Pappa är på bättringsvägen. efter massor av tester har det visat sig att han haft en stor infektion i kroppen som fortfarande gör att han är så trött - han sover mest på sjukhuset. imorgon kommer han förmodligen få komma hem.

Ikväll har mamma även hjälpt mig att ansöka om FA-skattesedel. Så nu är det bara att spåna på ett bra företagsnamn, vad sägs om Sophie's Ryck & Slit? eller Skrik & Panik? eller Sophie's Kropp & Knopp?
Har du något bra tips? HJÄLP


tusen tack

Mitt liv är inte bara i gråskala just nu. Jag vill berätta om min härliga lia-plats. (lärande i arbete = praktik)
Jag befinner mig just nu på Hälsokraft i Enköping. En hälsokostbutik med ett väldigt stort utbud. Här finns hjälp för leder, förkylning, magproblem, viktminskningsmedel, lusthöjande, svettdämpande, vitaminer, mineraler, fettsyror, kolesterolsänkande, uppiggande, hudvård, mat, sporttillskott, värmekuddar, aromalampor, luskammar, teer - you name it! Och alla produkter är läkemedel, inte läkarmedel - it's a huge big difference.
Dagligen så får jag lära mig nya och intressanta saker av mina kära kollegor Nadja och Eva. Ni förgyller mina dagar. Jag kan skratta och gråta med er. Ni är förstående och dömer inte - ni är fantastiska. Tack för att jag får spendera mina dagar med er!

gammeln har tagit mig

jag är så himla trött, men jag kan inte sova. jag är hungrig, men mår illa när jag äter.
jag är sällskapssjuk, men när jag umgås med nån vill jag helst av allt var själv. förlåt mig allihopa för att jag är så dålig på att höra av mig och att dyka upp på planerade träffar, men jag är inte mig själv just nu . ge inte upp hoppet om mig...

pappa är inlagd på sjukhuset. han har inte fått behålla någon mat sen i tisdags förra veckan och är väldigt svag. igår, när han las in upptäckte de även att han har en infektion i kroppen. imorse åt han dock en halv tallrik fil, en halv macka och några klunkar kaffe. det är mer än han fått i sig på hela veckan. nu håller vi alla tummarna att han piggar på sig och får komma hem snart, för även om han får all medicinsk hjälp för att bli frisk så vet jag att han vantrivs på sjukhuset och miljön där främjar inte riktigt tillfriskning... 



memories


sådan far, sådan dotter :)

hela tiden

jag vill bara räcka till. och jag försöker övertyga mig själv om att jag gör det.
hela tiden.

ont, det gör ont

fosterställning är den enda ställningen jag vill befinna mig i. tårarna bränner i halsen hela tiden. humöret pendlar konstant. hysteriskt skratt avlöses med bitska, elaka kommentarer.
tentan i näringslära, certifieringsprovet i massagen, min föreläsning, träningen, tvätten, städningen - allt skriker på mig. men jag orkar inte. och det ger mig mera ångest. vilket gör att jag får ont i kroppen.
idag läste jag en facebookstatus som jag vanligen gillar med STORA bokstäver, men som just idag bara provocerade:
varför skulle jag välja att vara arg, irriterad och grinig, när jag kan välja att vara glad?
fan.fan.fan.

välkommen!


Ja jag vet, inte den mest smickrande bilden... Men föreläsningen kommer bli toppen :)

RSS 2.0