sen sist

Jag har inte haft lust att blogga på ett tag... men nu kommer iaf en uppdatering om vad som händer.

Gran Canaria var fantastiskt skönt. Hjärtat och jag tränade 1-1,5 h på mornarna sen var det horisontalläge resten av dan. Sista kvällen var sådär då vi hade en stor snubbig kackerlacka inne på rummet... Men bruna blev vi och batterierna blev laddade.

Fina Sandra Buder har kommit till stan :) Hon gör praktik hos mig och Eva på Hälsokraft och lär sig allt som behövs vetas om piller och pulver. I gymmet får jag leka Jillian (Personlig Tränare i amerikanske versionen av Biggest Looser) och köra sk*ten ur henne. "Ner med axlarna!" "Kom igen nu!" "Sluta garva!" Här ovan har jag precis kört ett intervallpass med henne på löpbandet.

Jag har fyllt i min tatuering med den finaste texten jag vet - Pappa.

Jag var på årets första derby på Råsunda i måndags med hjärtat och hans familj. Det var mer ståhej på tv'n och i tidningarna än vad det var på själva arenan... Matchen slutade 0-0.

Det är så overkligt att Pappa är borta. Jag saknar honom så himla mycket. Varje gång jag ser hans bild i telefonen så tänker jag att jag ska ringa honom, men kommer på mig själv att det inte går. :(

RSS 2.0