sunprime riviera - gran canaria

Hjärtat och jag har det bra. Vi har lagt oss runt 22 om kvällarna, ätit gott, solat mycket, vilat ännu mer. Frukostbuffén är fantastisk. Gymmet är kanon. Hotellet är en lugn plats då besökarna måste fyllt 18 - vilket betyder att ♥ och jag är nästan yngst. Ölen är god och middagarna romantiska och härliga.

Imorrn går flyget hem. Trots att vi sovit nästan 10 h varje natt och dagarna spenderats i solstolen känner jag mig fortfarande trött. All tid på sjukhuset med pappa och den tunga sorgen jag har i kroppen gör sig påmind, men varje dag går frammåt. Livet går vidare.

Nu ska jag lägga mig vid poolen och njuta de sista soltimmarna. Ses snart!


fina fina pappa


Att en begravning kan vara så fin! Tusen tack alla ni som var med och delade den fina stunden med oss. Jag har aldrig sett så många fina blomsterarrangemang! Vi har mottagit 84 st meddelanden om gåvor till cancerfonden, till minne av Pappa.

Ta vara på livet! Det är så skört. Kom ihåg att berätta för dina nära och kära hur mycket ni tycker om dem.


ren inspiration

http://www.youtube.com/watch?v=dDnrLv6z-mM
Det
här klippet får mig att gråta floder.


skört

Imorrn har det gått tre veckor. Jag kan knappt förstå det...
Jag har flera gånger undrat: När ska jag bryta ihop? Varför är jag så glad och orkar sprida en massa energi när jag nyligen förlorat min hjälte? Igår morse blev det för mkt för mig. En liten kommentar från M om något helt obetydelsefullt gjorde att jag bröt ihop. Allt är så skört..
Begravningen är nu planerad. Det kommer bli lugn och fin musik i kyrkan. Innan dess ska jag hinna med att sticka till Gävle på två dagars ledarskapskurs. All mat serverad, hotellnatt + frukost kommer bara göra mig gott.


RSS 2.0