stadigt


skön frulle på balkongen! detta kallar jag livskvalité.

var med far igår till ackis. hans läkare meddelade att de kommer ge honom en annan slags cytostatika än tidigare, då han har haft kärlkramp. även om det inte har vart så illa som i dec -07 då han fick hjärtinfarkt, så vill de inte ta några risker. det nya preparatet ska inte ha lika mycket hjärtpåverkan. det känns tryggt, MEN, det finns självklart inga garantier att detta kommer minska tumörerna. i slutet av juli görs nästa skiktröntgen. då får vi se om de hålls i schack...

ni kanske sitter och undrar "va fan gör hon uppe såhär tidigt?" jag gillar inte riktigt att flyga jag... och idag går planet till palma. fasen va kul det ska bli att träffa malin igen. var ut till hennes föräldrar igår och hämtade lite grejer hon har beställt + köttbullar. sötnosen har beställt hemlagade köttbullar! mums! innan dess så köpte jag med mig mat från vita elefanten i enköping ut till mor och far. pappa skulle försöka öppna en en-portions-förpackning med soya för att hälla över sin pad thai. självfallet är hans fingrar alldeles för stora och klumpiga så han valde att bita upp förpackningen. gick sådär, måste jag säga. haha! gud va vi skrattade när det rann soya ner för hakan på honom - han såg ut som en vampyr. han fick soya på tröjan, hängselna, byxorna och strumporna. haha. "är det kört nu?" halv-skrek han frågande till mamma medan han smetade ut allt med servetten han använde :)

malin (läs hennes blogg HÄR) gjorde oss sällskap. hon hade självklart med sig massagebänken och gav mig en helkroppsscrub med en ny turkisk scrub. sen fick jag även lite zon-massage, kan lova att magen kom igång igår! hon knäckte pappas rygg också, och han blev mycket mer rörlig på en gång! längtar tills jag har lärt mig alla behandlingar och kan få betala tillbaka till raringen! för nu är det klart - 31/8 är det upprop i skolan, i Sunne!

Kommentarer
Postat av: A.

Hoppas du får det riktigt skönt i Magaluf, det är du verkligen värd!

Kul att du tar chansen med skolan också!

2009-06-30 @ 14:25:40
Postat av: sophie

*SVAR:* tack!

2009-07-05 @ 13:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0