en kärleksförklaring


"Försök inte att analysera och förstå dig på din Fiskpartner på ett rent intellektuellt plan. Det går inte. Fiskarnas personligheter är så komplexa och svårbegripbara att det krävs att du tänker i nya banor. Du måste använda hjärtat för att lyckas lära känna en Fisk på riktigt. Människor födda i Fiskarnas tecken har en välutvecklad andling förmåga och en god intuition. De liknar inte något annat stjärntecken utan fungerar på ett helt annat sätt, så du måste vara öppen och ödmjuk när du ger dig in i en relation med en Fisk.
Fiskarna och Jungfruns motsats och precis som man brukar säga dras motpoler till varandra. Era olikheter kan på något underligt sätt vara orsaken till att ert förhållande faktiskt fungerar.
Ni är båda flexibla och anpassningsbara men det innebär också att ni lätt får humörsvängningar. När Fiskarna börjar sura, låt dem vara i fred ett tag och reda ut allting för sig själva. Din vana att kritiskt analysera och peka på fel och möjliga förbättringar kommer bara att såra dem och få dem att dra sig undan ännu mer.
Dina karma passar bra ihop med Fiskar födda mellan den 11 och den 20 mars. Ni är båda duktiga på att kommunicera och tillsammans kan ni säkert åstadkomma något stort."
Tack Sandra för att jag fått lära känna dig. Du är fantastisk

Kommentarer
Postat av: sandra

åh! nu blev jag varm i hjärtat. tack underbara du!

2010-06-03 @ 21:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0